Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Mensen denken dat Ajax alleen Suárez is, dat maakt me boos'

Laatste update:

Vorig seizoen maakte Suárez 35 goals voor Ajax in de Eredivisie. Daarnaast was hij trefzeker in de Europa League. In de laatste negen wedstrijden vond de topschutter echter maar drie keer het net. Met name de paal en de lat staan succes vaak in de weg. "Ik moet maar eens praten met de lat. Ik word helemaal gek van dat ding. Misschien moet ik ergens anders op mikken", geeft Suárez te kennen. De suggestie dat hij zelf te vermoeid zou zijn, verwerpt hij naar het rijk der fabelen.

"Iedereen schrijft dat. Word ik ook gek van. Ik ben niet moe! Ik slaap gewoon goed, mijn baby is een echte Suarez en maakt lange nachten. Ik dus ook", aldus de spits. "Mijn werk is doelpunten maken en assists geven. Mensen denken dat Ajax alleen Luis Suárez is. Dat maakt me boos. Ajax bestaat uit 23 spelers. We moeten harder werken, meer passie tonen", stelt hij. "We moeten zorgen dat we geen punten meer verliezen. Dan kan het nog. Te beginnen tegen PSV. Ik geef niet op. Nooit!"

Luis Suárez staat nu op zeven Eredivisie-goals, op hoeveel eindigt hij?

Meer nieuws

Fiorentina plaatst zich ten koste van Club Brugge voor finale Conference League
24
Mourinho liet onlangs zijn droombaan lopen: 'Ik heb een fout gemaakt'
3
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
5
Live meepraten in de Champions League: Real Madrid - Bayern München
47
De Ligt keert tegen Real Madrid verrassend terug in basis van Bayern München
10
Real Madrid onthult keuze onder de lat tussen Lunin en Courtois
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties