Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Mensen die kritiek op Messi hebben, snappen niets van voetbal'

Laatste update:

"Voor mij is Messi onbetwistbaar", sprak Leonardo duidelijke taal in een uitgebreid interview met Europe1. De Argentijns international kwam afgelopen zomer transfervrij over naar PSG, maar heeft in het Parc des Princes nog niet zijn beste vorm weten te tonen. In vijftien wedstrijden kwam hij tot nog toe tot zes goals en vijf assists. Er gaan geluiden of Messi zich wel genoeg heeft aangepast aan de Ligue 1, maar Leonardo neemt het nu voor hem op. "Mensen die kritiek hebben op hem, die snappen niets van voetbal."

Het vermeende gebrek aan inzet zonder bal is dit seizoen ook een punt van discussie geweest. Criticasters verwijten de Argentijn dat hij regelmatig wandelt bij balverlies van PSG. Leonardo beweert echter dat Messi altijd op dezelfde manier heeft gespeeld en geen ziet geen reden om dit te veranderen. "Wie zegt dat hij elke wedstrijd twaalf kilometer moet rennen? Messi speelt al twintig jaar zo. Messi kan zich aanpassen omdat hij een genie is en de andere genieën moeten zich dan aanpassen aan hem. Maar zelfs iemand als Idrissa Gueye, die vijftien kilometer per wedstrijd rent, wandelt weleens", voegde Leonardo eraan toe.

"Als je naar de cijfers van Messi kijkt, zijn zijn eerste zes maanden ongelooflijk", vervolgt de technisch directeur. "Hij en Kylian Mbappé zijn bij bijna elk doelpunt betrokken geweest. Hij is bepalend en beslissend. We hebben Messi niet aangetrokken om elke keer een show op te voeren. Met hem zijn we natuurlijk competitiever. Hij kan elke wedstrijd beslissen." De Argentijn kreeg maandagavond rust, toen PSG het in de Coupe de France opnam tegen de vijfdedivisionist Feignies-Aulnoye (0-3 winst). Woensdag wacht de koploper van de Ligue 1 een thuisduel in competitieverband tegen Lorient.

Leonardo kwam in het interview met Europe1 ook terug op uitspraken van Zlatan Ibrahimovic. De spits van AC Milan schreef recent in zijn nieuwste boek 'Adrenaline: My Untold Story', dat de kleedkamer van Paris Saint-Germain 'discipline mist'. De 40-jarige aanvaller onthulde dat hij een jaar geleden zijn diensten aanbood om sportief directeur van PSG te worden, voor het geval hij geen contractverlenging bij Milan zou tekenen. Leonardo werd gevraagd naar zijn gedachten over de beweringen van Ibrahimovic en was niet onder de indruk. "Het is iets vervelends, maar dit verandert niets", zei Leonardo. "Ik ben 52, dus ik kan de wens van Zlatan begrijpen, ik ken hem goed en ik ben niet iemand die naar de media gaat om te reageren. Eigenlijk wil ik niets zeggen. Of hij sportief directeur van PSG wilde worden? Zwijgen is het betere antwoord."

-

Meer nieuws

Ten Hag kraakt arbitrage in Premier League na nieuwe sof Manchester United
2
Zorgen om Matthijs de Ligt, die al strompelend de Allianz Arena verlaat
2
Antony viert langverwachte goal in Premier League op zeer bijzondere wijze
2
Miljoenenstrop voor PSV: huurling blijft steken op 246 minuten
6
Eerste goal Antony van dit seizoen is niets waard na oliedomme actie Onana
60
Simons en Openda excelleren en walsen met Leipzig over Dortmund heen
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties