Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Mensen vinden dat we opnieuw 200 of 300 miljoen euro uit moeten geven'

Laatste update:

"Zoals ik al eerder gezegd heb, zal dit niet de grootste transferperiode ooit worden voor Liverpool. We hebben de afgelopen jaren veel geïnvesteerd en we kunnen niet elk jaar op die manier uit blijven geven", laat Klopp weten. "Mensen praten er wel over van 'geef nog eens tweehonderd of driehonderd miljoen uit'. Ik denk dat er echter maar twee clubs in de wereld zijn die dat elk jaar kunnen, Manchester City en Paris Saint-Germain. Al lijkt het er op dit moment misschien op dat Barcelona en Real Madrid dat ook kunnen."

"Maar wij bevinden ons in een goede positie. Ik ben blij met mijn elftal. We moeten kijken of we misschien voor één positie iemand aan kunnen trekken, al is er weinig druk omdat het niet per se hoeft. We hebben oplossingen voor alle situaties", gaat de oefenmeester, die afgelopen seizoen de Champions League won met Liverpool, verder. "Of we precies die oplossingen hebben die iedereen voor de volle honderd procent tevreden zullen stellen?"

"Dat denk ik niet omdat mensen daar iemand van wereldklasse willen hebben, daar iemand van wereldklasse en dan moet de jongen die op de bank zit ook nog van wereldklasse zijn. Zo eenvoudig is het niet, maar natuurlijk werken we daar wel aan." Liverpool trok in de afgelopen twee jaar al flink de portemonnee door onder meer Virgil van Dijk (84,5 miljoen euro), Alisson (62,5 miljoen), Naby Keïta (60 miljoen), Fabinho (45 miljoen) en Mohamed Salah (42 miljoen) naar Anfield te halen.

Vind jij dat Liverpool eigenlijk nog versterkingen voor de basiself binnen zou moeten halen?

Meer nieuws

Vitesse dieper in de put: club werd grotendeels gefinancierd door Abramovich
12
Malik Tillman blijft: PSV neemt Amerikaan definitief over van Bayern München
55
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Opleving of laatste stuiptrekking; is Haaland de laatste echte superspits?
5
'PSG identificeert opvolger van Mbappé en hoort vraagprijs van 120 miljoen euro'
5
'Jordan Henderson is mogelijk bezig aan zijn laatste weken bij Ajax'
51

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties