Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Mentale inzinking' bij Malcom baart Barcelona ernstige zorgen

Laatste update:

Malcom heeft volgens 'bronnen in de kleedkamer' een 'mentale inzinking' gehad. Woensdag had hij nog een basisplek in de bekerwedstrijd tegen Cultural Leonesa (0-1 zege), zijn eerste optreden sinds 26 september, maar ook dat heeft zijn moraal weinig goed gedaan. In de tachtigste minuut werd de buitenspeler naar de kant gehaald. "Hoewel het algehele niveau erg grauw was, koos Ernesto Valverde ervoor om juist Malcom te wisselen. Ze vonden echter dat Munir El Haddadi, Ousmane Dembélé en Suárez ongeveer even goed waren", aldus de krant. Dat drietal mocht wel blijven staan.

Het is duidelijk dat Malcom niet voorkomt in de plannen van Valverde als het gaat om de competitie. Zelfs nu Lionel Messi geblesseerd is, maakt de 21-jarige aanvaller geen deel uit van de wedstrijdselectie voor het duel met Rayo Vallecano van zaterdagavond. De clubleiding zou erg bezorgd zijn om de duurste clubaankoop van afgelopen zomer. "Het management zag de komst van Malcom als een grote vangst, doordat hij voor de ogen van AS Roma en Monchi werd weggegrist, maar het lijdt inmiddels geen twijfel dat Valverde geen vertrouwen heeft in de aanvaller."

Op de burelen van Barcelona wordt nu besproken wat er met Malcom moet gebeuren. De beleidsmakers roepen achter de schermen in herinnering dat Malcom bij tijd en wijle de sterren van de hemel speelde in Frankrijk en in september nog werd opgeroepen voor de nationale ploeg van Brazilië. Ze zouden graag zien dat Malcom meer speelt in de competitie, maar als dat niet lukt behoort een winterse transfer tot de mogelijkheden. Vrijdag kwam de Corriere dello Sport met het saillante gerucht dat hij zelf verhuurd wil worden aan Roma, uitgerekend de club die hij in de vorige transferperiode in de kou liet staan.

La Liga
Rayo Vallecano
2 - 3
FC Barcelona
Moet Barcelona in januari afscheid nemen van Malcom?

Meer nieuws

Stekelenburg noemt twee spelers die definitieve selectie Oranje niet gaan halen
5
NOS: Ajax zit unaniem op hetzelfde spoor en gaat voor één man
2
Studio Voetbal volledig eensgezind over speler van het jaar in Eredivisie
8
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
14
Paris Saint-Germain verslaat FC Metz, dat ondanks nederlaag juicht
9
Bizot gaat met Stade Brest de Champions League in na helpende hand Farioli
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties