Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mertens doet AS Roma in slotminuut pijn en redt punt voor Napoli

Laatste update:

Napoli was in de beginfase de bovenliggende partij in het matig gevulde Stadio San Paolo en kreeg een eerste kans via Lorenzo Insigne, maar het was AS Roma dat toesloeg. Davide Santon bracht de bal voor het doel, Edin Dzeko liet lopen en daardoor kon El Shaarawy bij de tweede paal afronden: 0-1. Napoli liet zich niet van de wijs brengen en stapelde enkele goede mogelijkheden op elkaar: Robin Olsen redde op een schot van Arek Milik en later kopte de voormalig Ajax-aanvaller voorlangs.

In het vervolg van de eerste helft kon Olsen een schot van Marek Hamsik simpel klemmen en mikte Insigne een meter naast. Aan de andere kant had Dzeko er 0-2 van kunnen maken, maar zijn inzet werd voor de doellijn tegengehouden door een verdediger. In de tweede helft kwam het eerste gevaar van Napoli: keeper Olsen duwde een poging van José Callejón uit zijn doel.

In het vervolg kreeg ook Insigne een mogelijkheid, maar hij mikte over en later werden doelpunten van Mertens en Insigne vanwege buitenspel afgekeurd. In de negentigste minuut was het dan toch raak voor Napoli: na een schitterende aanval kwam de bal met een gelukje terecht bij Mertens, die de bal bij de tweede paal hoog tegen de touwen schoot.

-
Een terecht gelijkspel?

Meer nieuws

Derksen wijst nieuwe schuldige aan: 'Hij heeft Ajax naar de klote geholpen'
8
PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro
23
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
94
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
4
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
14
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties