Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mertens geeft jawoord aan Napoli en dwingt speciale clausule af

Laatste update:

De Laurentiis onthult dat vrijdag de laatste plooien werden gladgestreken. De preses sprak naar eigen zeggen ruim elf uur met een delegatie van Mertens en kwam uiteindelijk tot overeenstemming over een nieuwe verbintenis. "Het beschermt de fans en mij", zegt De Laurentiis tegenover Radio Kiss Kiss Napoli. "Dries zal een paar jaar bij ons blijven, behalve als hij natuurlijk naar China wil en een club uit dat land bereid is om de afkoopsom neer te tellen."

De flamboyante voorzitter doet geen uitlatingen over de hoogte van de afkoopsom, maar garandeert wel dat die alleen geldig zal zijn voor Chinese clubs. Bovendien treedt de clausule pas in de zomer van 2018 in. "Ik ben geen voorstander van dergelijke clausules na de fout die we maakten met Gonzalo Higuaín", vervolgt De Laurentiis. De Argentijnse spits verliet Napoli vorig jaar voor Juventus, dat 94 miljoen euro overhad voor hem. "Relax, Mertens zal in Italië alleen voor Napoli spelen. Als hij al vertrekt, dan zal dat naar een club buiten Italië zijn."

Mertens is bezig aan een ijzersterk seizoen in dienst van Napoli, dat hem in de zomer van 2013 voor ongeveer 9,5 miljoen euro overnam van PSV. Hij was deze voetbaljaargang in 34 competitiewedstrijden al goed voor 27 doelpunten en scoorde verder ook nog zesmaal in de diverse bekertoernooien. Zijn huidige verbintenis liep in de zomer van 2018 af bij Napoli.

Zie jij Dries Mertens in de toekomst in China spelen?

Meer nieuws

VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
0
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
3
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
11
Driessen over 'principieel mannetje': 'Is interessant voor Ajax en Feyenoord'
2
Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
9
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties