Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mertens geniet bij Napoli: 'De dag voor de wedstrijd staat er wijn op tafel'

Laatste update:

"Of Napels meer thuis is dan België? Op dit moment wel. Ik zit hier nu vijf jaar, hé. En ik ben jammer genoeg bijna nooit in België", vertelt Mertens, die erkent nog altijd moeite te hebben met het verliezen van een wedstrijd. "Zelf probeer ik die knop zo snel mogelijk om te draaien. Al kan ik een nederlaag moeilijk relativeren. Vroeger las ik ook dingen op Twitter en soms deden harde woorden wel pijn. Nu lees ik dat allemaal niet meer. En als ik het zie, interesseert die mening van anderen me niet."

Napolitanen staan bekend als levensgenieters en dat ligt Mertens wel. "De dag voor de wedstrijd staat er wijn op tafel. En onze trainer is de grootste roker van iedereen hier", vertelt Mertens met een lach. "Af en toe een beetje stoom aflaten, bijvoorbeeld met een glaasje wijn, moet kunnen."

Mertens lijkt zeker te zijn van een basisplaats op het WK en denkt dat de Rode Duivels ver kunnen komen. "Ik heb het gevoel dat de ploeg verder staat dan de vorige toernooien. Zeker op individueel gebied. Maar hetgeen ik mis, is een identiteit van het Belgische voetbal. Nederland speelt bijvoorbeeld in een 4-3-3, aanvallend. Spanje speelt dan weer met verzorgde passing en opkomende backs. Maar wat is de filosofie van het Belgische voetbal? Hoe gaan wij spelen? Zo iets moet eigenlijk vanaf de jeugd beginnen."

Meer nieuws

In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Sam Beukema én Joshua Zirkzee kunnen absolute droomtransfers maken
7
Dronken Carragher gaat wereld over: analist kán maar niet van Sancho af blijven
14
Ronald de Boer ziet man zonder interlands graag meegaan naar EK met Oranje
10
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
19
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
115

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties