Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mertens met twee doelpunten de gevierde man bij winnend Napoli

Laatste update:

Napoli - Cesena 3-2
Napoli begon niet met Gonzalo Higuaín, maar met Manolo Gabbiadini in de punt van de aanval en begon uitstekend in het eigen Stadio San Paolo. Mertens en José Callejón losten schoten, maar die werden geblokt door de verdediging van Cesena. De bezoekers kwamen na een kwartier opeens op voorsprong: Grégoire Defrel plaatste de bal met zijn linker van zo'n achttien meter in de verre hoek. Napoli poetste dat doelpunt achter gauw weg: Mertens knalde van dichtbij binnen en Gabbiadini beschaamde het vertrouwen van trainer Rafael Benítez evenmin, door na een voorzet van Mertens binnen te prikken. De treffer van Gabbiadini was overigens het honderdste officiële doelpunt van Napoli dit seizoen.

I Partenopei bleken echter hardleers, want nog voor rust werd de voorsprong weggegeven. Defrel werd na een lage voorzet vanaf rechts vrijgelaten in het strafschopgebied en kon simpel afronden: 2-2. Het was echter Mertens die zijn elftal ook in de tweede helft bij de hand nam, want na een klein uur spelen schoof hij de bal na een kort passje van Hamsik in de verre hoek van doelman Federico Agliardi. De Rode Duivel maakte daarmee voor het eerst sinds 18 mei vorig jaar twee doelpunten in een Serie A-wedstrijd. Hamsik had het duel later nog op slot kunnen gooien, maar hij trapte volledig mis na een voorzet van Faouzi Ghoulam. Cesena probeerde er op de counter nog uit te komen, maar scoorde niet meer.

Fiorentina - Parma 3-0
Fiorentina staat door de overwinning op de vijfde plaats en die stek levert na dit seizoen een ticket voor de groepsfase van de Europa League op. Het team van Vincenzo Montella stond na een half uur al met 2-0 voor door rake kopballen van Gonzalo Rodríguez en Alberto Gilardino. Mohamed Salah bepaalde de eindstand in de tweede helft na een mooie actie op 3-0. Verdediger Rodríguez mag zich nu overigens met zeven competitiedoelpunten medetopscorer van Fiorentina noemen. Ook aanvaller Khouma Babacar maakte er in de Serie A zeven.

-
Denk jij dat Napoli in de top drie eindigt?

Meer nieuws

Erik ten Hag deelt nieuwe sneer uit: 'Jullie maken er maar krantenkoppen over'
12
Frenkie de Jong zorgt voor uitvoerige discussies: 'Gullit vindt het niet veel'
33
VZ Kort: Bekerheld Igor Paixão terug op het trainingsveld bij Feyenoord
77
'FC Barcelona krijgt PSG-icoon aangeboden, maar twijfelt sterk'
35
'Presidentskandidaat bevestigt interesse van Ajax in spits Allen Obando'
10
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
8

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties