Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mertens schittert bij goede generale repetitie voor Champions League-kraker

Laatste update:

Het was de vraag of de hoogvlieger de spectaculaire 1-7 overwinning op Bologna van zaterdag een passend vervolg kon geven tegen Genoa. In de eerste helft leek het daar niet op. Napoli was niet zuinig met de mogelijkheden en kon de ban voor rust niet breken. Giovanni Simeone schoot over de lat, Kalidou Koulibaly volleerde van dichtbij naast en Marek Hamsik kopte langs de paal. Doelman Eugenio Lamanna hield een indraaiend schot van Lorenzo Insigne met de vingertoppen uit de kruising; vlak voor rust stuitte ook Giaccherini op Lamanna.

Na de pauze namen i Partenopei toch afstand. Een scrimmage bracht de bal voor de zestienmeterlijn bij Zielinski, die doeltreffend uithaalde in de rechterhoek. De Pool was in zijn laatste tien duels acht keer direct betrokken bij een doelpunt, met drie goals en vijf assists. De druk was van de ketel en Napoli kon op jacht naar de 2-0. Die kwam er dankzij een fraaie actie van Dries Mertens. In de sprint wipte de Belg de bal behendig langs zijn bewaker, om vervolgens Giaccherini te bedienen voor een leeg doel. De aanvaller luisterde zijn eerste basisoptreden ooit voor Napoli op met een doelpunt.

-
Eindigt Napoli bij de bovenste twee?

Meer nieuws

PSV distantieert zich van beschuldigend statement Noa Lang
24
Joey Kooij duikt op bij Eredivisie-duel: 'Kan toch niet waar zijn?'
12
Vitesse-overname Parry definitief van de baan na uitspraak beroepscommissie
9
Besiktas kan seizoen kleur geven met eerste bekerfinale sinds 2020/21
3
Jeremain Lens kondigt live op televisie het einde van zijn carrière aan
11
Schalke 04 handhaaft zich middels klinkende zege in de 2. Bundesliga
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties