Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mertens wees Barcelona af: 'Ik heb al genoeg op de bank gezeten'

Laatste update:

Mertens was afgelopen seizoen in 35 competitiewedstrijden voor Napoli goed voor liefst 28 doelpunten en had zich daarmee in de kijker gespeeld bij onder andere Barcelona. "Het kan kloppen dat Barcelona interesse had, maar daar zou ik back-up zijn voor de drie spitsen. Dan speel ik liever, want ik heb al genoeg op de bank gezeten", zegt de ex-PSV'er tegenover Sporza. Barcelona was niet de enige club die Mertens op de radar had staan. "Chelsea had ook interesse, maar trainer Antonio Conte heeft zelf niet gebeld", licht hij toe. "Daar zou ik waarschijnlijk wel gespeeld hebben, want Chelsea moet in veel competities aan de slag."

Mertens brak in het seizoen 2006/07 door bij AGOVV Apeldoorn en kwam via FC Utrecht uiteindelijk bij PSV terecht. In Eindhoven speelde hij twee jaar, alvorens hij in de zomer van 2013 voor ongeveer tien miljoen euro de overstap maakte naar Napoli. Mertens raadt iedereen een dergelijke tussenstap aan en is verheugd met de keuze van landgenoot Cyriel Dessers, die deze week besloot NAC Breda te verruilen voor een avontuur bij Utrecht. "Ik ben heel blij voor Cyriel. We hebben gemeenschappelijke vrienden. Utrecht is een perfecte club, met erg goeie supporters."

Is Dries Mertens goed genoeg voor Barcelona?

Meer nieuws

Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3
'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
10
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties