Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Messi aast op revanche: 'De wereldbeker voorbij lopen was vreselijk'

Laatste update:

"De wereldbeker voorbij lopen was vreselijk. We willen die vieze smaak graag wegspoelen en het WK winnen. Om zo dicht bij prijzen te zijn en die niet te winnen, is voor iedereen een enorme teleurstelling geweest. We zijn als spelers onszelf iets verschuldigd. Het is niet zo dat we de fans iets verschuldigd zijn, want we geven altijd honderd procent. We hebben drie finales gehaald", zegt Messi in gesprek met FOX Sports Argentina.

"Het is nu of nooit, zo ervaren we het. Dit zou ons laatste WK met deze spelersgroep kunnen zijn", vervolgt de aanvaller van Barcelona. "Ik heb de WK-finale tegen Duitsland (1-0 nederlaag, red.) niet teruggekeken. Ik herinner me dat ik een kans had om te scoren, maar ik leverde een vreselijk schot en plaatste mijn voet niet goed. Op dit moment horen we niet bij de favorieten om het WK te winnen."

"Er zijn betere teams, zoals Frankrijk, Brazilië, Duitsland en Spanje", aldus Messi. Paulo Dybala liet in december weten dat hij het lastig vindt om met hem samen te spelen bij de Argentijnse ploeg. "We hebben over zijn uitspraken gesproken en hij heeft gelijk. Bij Juventus speelt hij op dezelfde positie als waar ik in de nationale ploeg speel. Hij is niet gewend om aan de linkerkant te spelen, dat is een stuk lastiger. Ik snap wat hij bedoelde, dus hij hoefde het verder niet duidelijk te maken."

Denk jij dat Argentinië de halve finales van het WK gaat halen?

Meer nieuws

KKD Elftal van de Week: Twee talenten van Jong Ajax geselecteerd
3
'Ik had Van Dijk en De Vrij als teamgenoten, maar Sandler is het meest compleet'
12
Test jouw kennis over de Champions League en win maar liefst 25.000 euro!
0
VZ Kort: FC Den Bosch presenteert nieuwe hoofdtrainer
77
'Potter en Pusic bovenaan de lijst om Arne Slot op te volgen bij Feyenoord'
65
Ajax maakt werk van komst Chivu als assistent en doet Roemeen enorme belofte
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties