Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Messi accepteert het roulatiesysteem niet, hij wil niet op de bank zitten'

Laatste update:

De wedstrijd tegen Real Sociedad (1-0 verlies) was volgens Belletti de druppel. Luis Enrique zette Messi op de bank en Barcelona verloor de wedstrijd. "Messi houdt er niet van om op de bank te zitten. Hij accepteert het roulatiesysteem niet, iets dat, op de lange termijn, belangrijk is. Toen ik bij FC Barcelona speelde, zag ik hem discussiëren met de technische staf omdat hij geen enkele wedstrijd wilde missen", aldus Belletti tegen Arena Spor.

Volgens Belletti doet Luis Enrique er verstandig aan te doen wat Messi wil. "Het Barcelona van vandaag is Messi. Dat ze zo veel titels gewonnen hebben, komt door de prestaties van Messi. In mijn ogen is het normaal dat hij bepaalde privileges heeft. Als hij wil spelen zou je hem, om de rust te bewaren, moeten laten spelen."

Lionel Messi moet altijd spelen

Meer nieuws

Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
0
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
17
Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
9
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
9
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties