Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Messi: 'Als de liefde nu voorbij is, dan zal ik een oplossing zoeken'

Laatste update:

De Spaanse media schreven zondag uitgebreid over de teleurstellend verlopen titelontknoping in Camp Nou, die eindigde in 1-1. Barcelona had alleen aan een overwinning genoeg en vestigde de hoop mede op Messi, maar die gaf niet thuis. Volgens de pers maakte hij apathische indruk en waren er geregeld fluitconcerten te horen richting de Zuid-Amerikaan. Uit een poll van Sport bleek zelfs dat meer dan een derde van de fans wil dat Messi verkocht wordt.

Meer: Berucht ‘contractservetje’ van Lionel Messi geveild voor absoluut megabedrag

Of het zover komt moet nog maar blijken, maar Messi heeft in ieder geval gemerkt dat de buitenwacht ontevreden is. "Ik zou heel erg graag hier willen blijven, want dit is mijn thuis. Maar ik heb ook altijd gezegd dat de mensen in Barcelona mijn toekomst zullen bepalen. Ik wil graag door, want ik voel veel warmte voor de club. Maar als de liefde niet wederzijds is en nu ten einde is gekomen, dan zal ik een oplossing zoeken", zegt Messi.

Hij biedt ook zijn excuses aan voor het teleurstellende seizoen 2013/14. "Ik beloof jullie, de fans, dat we het volgend seizoen beter zullen doen en de belangrijkste prijzen gaan winnen. Dit seizoen is niet geworden wat iedereen ervan verwachtte, het was voor mij persoonlijk ook niet mijn beste jaar. Maar ik weet zeker dat we hier als groep lering uit halen. We hadden het in de laatste wedstrijd nog kunnen afmaken, maar daarin slaagden we niet", aldus Messi.

Acht jij de kans reëel dat Lionel Messi deze zomer weggaat bij Barcelona?

Meer nieuws

Studio Voetbal volledig eensgezind over speler van het jaar in Eredivisie
3
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
14
Paris Saint-Germain verslaat FC Metz, dat ondanks nederlaag juicht
8
Bizot gaat met Stade Brest de Champions League in na helpende hand Farioli
5
Mooi fragment: tranen over wangen bij Radio 1-commentator op slotdag Eredivisie
3
AS Roma houdt Lazio definitief onder zich en blijft hopen op Champions League
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties