Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Messi bereikt mijlpaal en blijft ongrijpbaar voor Celtic, ook Man City door

Laatste update:

Celtic - Barcelona 0-2
In de thuiswedstrijd was Celtic vernederd door Barcelona en manager Brendan Rodgers wilde een nieuwe oorwassing koste wat het kost voorkomen. Barcelona trad echter in volle oorlogssterkte aan, dus met Lionel Messi, Neymar en Luis Suárez in de aanvalslinie. De eerste twee waren verantwoordelijk voor het openingsdoelpunt, na iets meer dan twintig minuten spelen. Neymar stuurde zijn ploeggenoot weg met een heerlijk balletje en Messi schoof de bal uitermate fraai in de korte hoek. Voor Messi was het zijn zevende doelpunt in zes wedstrijden tegen de Schotse grootmacht.

Het doelpunt zat eraan te komen, want Barcelona was veel beter in de eerste helft en had nog wel wat vaker kunnen scoren: zo verrichtte keeper Craig Gordon een wonderbaarlijke redding op een kopbal van Suárez. Na de onderbreking ging Celtic aanvankelijk opportunistisch op zoek naar de gelijkmaker en Moussa Dembélé kreeg een dot van een kans. De spits kon vrij inkoppen, maar deed dat slap en niet veel later lag de bal aan de andere kant in het net. Luis Suárez ging slim naar het gras, de bal ging op de stip en Messi schoot door het midden raak voor acht in zes: 0-2. Dat was ook nog eens zijn honderdste in alle internationale clubcompetities.

Borussia Mönchengladbach - Man City 1-1
Manchester City wist dat het plaatsing voor de volgende ronde kon afdwingen in Duitsland. De thuisclub moest het doen zonder Thorgan Hazard, die om privéredenen was afgehaakt, en mogelijk werd mede daarom voor een conservatieve tactiek gekozen. Borussia Mönchengladbach loerde op de counter en een van die uitvallen was raak: Raffael zette zijn elftal na 23 minuten op voorsprong. Manchester City-manager Josep Guardiola greep in, veranderde zijn formatie was en dat sorteerde op slag van rust effect toen David Silva binnentikte na een actie van Kevin De Bruyne (1-1).

Voor Borussia Mönchengladbach ging het van kwaad tot erger, omdat aanvoerder Lars Stindl even na de pauze op Nicolás Otamendi knalde. Stindl kon inrukken met zijn tweede kaart en in overtal kon Manchester City proberen de punten mee naar Manchester te nemen. Omdat Fernandinho ook een tweede gele kaart kreeg, de middenvelder van Manchester City hield vast, was het weer tien tegen tien. Het bleef 1-1 en dat was voor de Engelsen genoeg de volgende ronde te bereiken.

-
Barcelona is de topfavoriet voor de Champions League

Meer nieuws

Bayern verliest Bundesliga-topper en beleeft slechte generale voor Real Madrid
4
Live meepraten in de Premier League: Manchester City - Wolverhampton W.
2
Live meepraten in LaLiga: Girona - FC Barcelona
1
Marco Reus geeft afscheidstournee meteen glans, ook Malen scoort
0
Bizar: Brugge-fan na flinke blunder door medesupporters (!) in elkaar geslagen
10
Becker schudt Sinkgraven van zich af en scoort prachtig uit 'onmogelijke' hoek
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties