Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Messi bijt van zich af: 'Ze hebben het over 'Messi's vrienden', ik lach erom'

Laatste update:

"Als ze het hebben over 'Messi's vrienden', dan lach ik erom. Het is een leugen dat ik mijn vrienden en mijn geliefde coaches bij de nationale ploeg kan zetten, ik ben gewoon een van de spelers", begint Messi. "De media zeggen bijvoorbeeld dat ik Mauro Icardi niet bij de nationale ploeg wilde hebben. Maar ik heb nooit een speler in of uit de selectie gezet."

Paolo Dybala heeft eerder aangegeven dat het voor hem moeilijk samenwerken is met Messi aangezien zij dezelfde type spelers zijn, maar Messi begrijpt de aanvaller van Juventus wel. "Er is niets dat opgehelderd moet worden aangaande Dybala. Ik begreep meteen wat hij bedoelde", aldus Messi, die aangeeft dat een WK zonder Argentinië ondenkbaar was. "We hebben veel geleden. Iedere keer dat ik terug naar Barcelona ging, dacht ik altijd na wat voor resultaten we moesten halen om ons nog te kwalificeren."

Messi, die terloops aangeeft te hopen dat Argentinië Spanje gaat ontlopen op het eindtoernooi, zegt tot slot dat hij hoopt ooit nog uit te komen voor Newell's Old Boys, de club waar hij tot 2000 in de jeugd speelde: "Dat is een ongerealiseerde droom. Ik weet niet of het de komende jaren kan gaan gebeuren en hoe ik dan nog voetbal. Ik zou het fantastisch vinden, dat droomde ik al van kinds af aan."

Zonder Lionel Messi had Argentinië zich niet geplaatst voor het WK

Meer nieuws

Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
29
KKD Elftal van de Week: Twee talenten van Jong Ajax geselecteerd
3
'Ik had Van Dijk en De Vrij als teamgenoten, maar Sandler is het meest compleet'
14
Test jouw kennis over de Champions League en win maar liefst 25.000 euro!
0
VZ Kort: FC Den Bosch presenteert nieuwe hoofdtrainer
77
'Potter en Pusic bovenaan de lijst om Arne Slot op te volgen bij Feyenoord'
67

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties