Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Messi en Neymar slaan toe, Bravo breekt Spaans keepersrecord

Laatste update:

Barcelona was in de eerste helft superieur aan Rayo, dat opteerde voor gedurfd voetbal en, tevergeefs, probeerde om het balbezit van de bezoekers te verstoren. Sergio Busquets speelde een sublieme eerste 45 minuten en uiteindelijk profiteerde het team van Luis Enrique laat in de eerste helft van het feit dat de defensie van Rayo enkele meters te ver naar voren stond. De eerste kans was voor Alberto Bueno, die zijn inzet echter gekeerd zag worden door Claudio Bravo. De Chileen hield zijn doel schoon en verbrak daarmee een Spaans record van Pello Artola. De oud-doelman bleef in eerste 560 minuten van 1977/78 van een tegendoelpunt verstoken.

De verdediging van Rayo had zeer veel moeite met de rappe aanvallen van Neymar, Messi en Munir El Haddadi en in minder dan drie minuten tijd liep Barcelona uit naar een dubbele voorsprong. Na een lange pass van Gerard Piqué was Messi slimmer dan Abdoulaye Ba en werkte hij het leer over Toño: 0-1. Neymar verdubbelde niet veel later de voordelige marge. Dit keer was de lange bal van Busquets, die zag hoe El Haddadi het leer aan Neymar gaf. De Braziliaan maakte met een diagonaal schot zijn zevende competitiegoal van het seizoen: 0-2. El Haddadi liet richting de rust nog een goede kans op de 0-3 liggen. Neymar stond er beter voor, maar de tiener ging voor zijn eigen kans en faalde.

Na de onderbreking had Rayo zeer veel moeite om van de eigen speelhelft af te komen, al moest Bravo wel in actie komen op een harde inzet van Leo Baptistao. De tweede gele kaart voor Jorge Morcillo, na een charge op Neymar, was een domper voor de Madrilenen, die het laatste half uur met tien man verder moesten. Barcelona zocht naar een derde doelpunt, maar was onzorgvuldig in de afwerking. Messi passeerde Toño maar Emiliano Insua bracht tijdig redding, een zelfzuchtige Ivan Rakitic schoot recht op de doelman af en een kopbal van Marc Bartra miste precisie. Door de overwinning in Vallecas blijft Barcelona bovenaan staan, met twee en vijf punten meer dan respectievelijk Valencia en Atlético Madrid. Real Madrid heeft zeven punten minder, maar speelt zondag nog thuis tegen Athletic Club.

-
Barcelona wordt kampioen van Spanje

Meer nieuws

Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
8
Brighton ademt zelfspot en nomineert Burnley-speler voor Doelpunt van de Maand
1
Perez dubt over PSV'er: 'Als hij 45 miljoen moet kosten, is zo'n dip wél erg'
16
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
Paris Saint-Germain wederom kampioen van Frankrijk na nederlaag AS Monaco
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties