Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Messi en Piqué woest op scheidsrechter: 'Het is toch duidelijk?!'

Laatste update:

Lenglet raakte in een duel om de bal zijn tegenstander Pere Pons met zijn elleboog in het gezicht. Na het bekijken van de beelden langs het veld besloot scheidsrechter Jesús Gil Manzano rood uit te delen aan de verdediger. Messi ging na afloop verhaal halen bij de arbiter en weigerde diens hand te schudden, weet Marca. Ook Piqué sprak zijn verbazing over de rode kaart uit.

De verdediger zocht de scheidsrechter vlak na het rustsignaal op. "Het is toch duidelijk?!", zei de stopper onder meer richting Gil Manzano. "Denk je echt dat hij het bewust deed? Dat hij (Pere Pons, red.) een overtreding maakt op Lenglet en dat hij...? Echt waar... De geschiedenis spreekt voor zichzelf", beëindigde Piqué het gesprek.

De Spanjaard doelde op de eerdere controversiële beslissingen die de desbetreffende scheidsrechter in het verleden heeft gemaakt ten nadele van de Catalaanse grootmacht. Gil Manzano repliceerde: "Luister naar me. Hij steekt op het eind zijn elleboog uit en hij weet het. Het is niet dat hij de elleboog bij zich houdt, hij maakt een beweging." Barcelona heeft al beroep aangetekend tegen de rode kaart.

Was de rode kaart terecht?

Meer nieuws

VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
39
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
13
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
34
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
6
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
30

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties