Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Messi en Ronaldo absent op FIFA-gala: 'Het getuigt van gebrek aan respect'

Laatste update:

Ronaldo was samen met Mohamed Salah en Luka Modric de laatste drie overgebleven kanshebbers. De prijs ging uiteindelijk naar Real Madrid-middenvelder Modric. Capello vindt het onbegrijpelijk dat Ronaldo en Messi maandag hun gezicht niet lieten zien in Londen. "Het getuigt van een gebrek aan respect", aldus Capello in geprek met TVE. "Het is respectloos tegenover de spelers, de FIFA en de complete voetbalwereld. Het zou goed kunnen dat ze allebei al te veel hebben gewonnen en er niet van houden om te verliezen. Maar in het leven moet je er staan als je wint en als je verliest."

Modric vond het jammer dat Messi en Ronaldo er niet bij waren in Londen. "Iedereen heeft zijn eigen redenen", liet hij weten. "Ik had graag gezien dat ze erbij waren geweest, maar helaas zijn ze er niet. Of ik Ronaldo nog heb gesproken? Nee. Ik heb mijn telefoon nu ook niet bij, misschien heeft hij me wel een berichtje gestuurd."

Dani Alves was wél aanwezig en ging niet in op de afwezigheid van Messi in Londen. Hij noemde het juist onbegrijpelijk dat de aanvaller van Barcelona niet eens bij de laatste drie genomineerden zat. "Het klopt niet dat Messi niet is genomineerd. Het is onjuist dat er alleen is gekeken naar wat hij heeft gepresteerd met de nationale ploeg van Argentinië en niet naar wat hij heeft gedaan met Barcelona."

Messi, die wel werd opgenomen in het FIFA FIFPro Elftal van het Jaar, kreeg meer bijval van oud-ploeggenoten. Ook Samuel Eto'o sprak lovend over hem. "Leo is wat ons betreft de beste speler ter wereld aller tijden", aldus Eto'o tegover diverse media. "Bepaalde mensen moesten keuzes maken en zij hebben gekozen voor deze drie spelers, die het ook goed hebben gedaan. Maar voor mij verandert dit niets aan het feit dat Leo de beste speler ter wereld ooit is."

Luka Modric is de verdiende winnaar van FIFA's Best

Meer nieuws

'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
43
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
66
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
8
Mogelijke opvolger Slot spreekt zich uit: 'Lastig nee zeggen tegen Feyenoord'
15
NEC mag dankzij heerlijke goals Chery nog altijd hopen op vijfde plek
30

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties