Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Messi en Ronaldo zouden ook moeite hebben in de Russische competitie'

Laatste update:

Pavlyuchenko scoorde in 78 Premier League-wedstrijden 'slechts' 21 keer en keerde in de winter van 2012 terug naar zijn vaderland. Maar ook bij Lokomotiv Moskou wil het nog niet vlotten. De 33-jarige spits, die over een aflopend contract beschikt, zweeft tussen bank en basis en scoorde dit seizoen pas twee keer in de Russische competitie. Hij erkent in gesprek met de krant Sport-Express dat het beter moet.

"Ik begon goed, maar kwam later minder aan spelen toe. Maar de competitie moet ook niet worden onderschat, want het is moeilijk om je hier aan te passen. Ik ben ervan overtuigd dat Lionel Messi en Cristiano Ronaldo ook moeite zouden hebben in de Premjer Liga", aldus Pavlyuchenko, die in het verleden door Guus Hiddink nog de 'Slapende Reus' werd genoemd. Tussen 2006 en 2010 werkte hij bij het nationale elftal samen met de huidige bondscoach van het Nederlands elftal.

"Guus had mij erg goed bestudeerd en wist hoe ik in elkaar stak. Hij wist wanneer hij moest schreeuwen en wanneer hij mij moest steunen. Niet iedere trainer kan dat. Guus is een geweldige psycholoog", zegt Pavlyuchenko, die eerder voor onder meer Spartak Moskou speelde. "Zulke trainers vergeet ik gewoon niet snel. Ik weet nog hoe Vladimir Fedotov mij bij Spartak eens vlak voor de wedstrijd een klap op mijn kop gehad, letterlijk. En Stanislav Cherchesov zette mij eens terug naar de beloften. Die beslissingen kwamen hard aan, maar hielpen wel allemaal. Guus had dat ook in de vingers."

‘Messi en Ronaldo zouden moeite hebben in de Russische competitie’

Meer nieuws

Dick Schreuder promoveert na topseizoen met Castellón in Spanje
1
Dest heeft slinkse Milan van Dongen door: 'Je probeert me erin te luizen!'
0
Live meepraten in de Serie A: AC Milan - Genoa
1
Pak 2,6x je inzet als Uitblinker Minteh scoort tijdens Feyenoord-PEC Zwolle!
0
Unai Emery wijst aanbieding van Bayern München om twee redenen af
13
Veteraan gaat Real Madrid na 469 wedstrijden verlaten voor avontuur in MLS
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties