Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Messi gaat Maradona voorbij met hattrick tegen Guatemala

Laatste update:

Bondscoach Alejandro Sabella gooide zijn opstelling om ten aanzien van de twee WK-kwalificatieduels en begon met aanvoerder Messi in de basis. Al na tien minuten scoorde El Pulga: hij snelde voorbij zijn tegenstander en liet doelman Ricardo Jérez kansloos met een hard schot met de linkervoet, dat de hoek in ging. Na een half uur verdubbelde Messi de score op prachtige wijze.

De 25-jarige aanvaller kreeg de bal op zo'n dertig meter van het doel aangespeeld door Ezequiel Lavezzi, deed nog een paar passen en haalde toen vernietigend uit richting de linker hoek: 0-2. Er kwamen meer kansen om nog voor rust de derde te maken, maar die bleven onbenut. Vijf minuten voor de thee sloeg Augusto Fernández alsnog toe; de middenvelder van Celta de Vigo, die pas zijn vierde interland speelde, kopte een vrije schop van Messi binnen in de verre hoek.

De sterspeler had zo twee goals en één assists op zijn naam staan en zorgde vroeg in de tweede helft zelf voor het slotakkoord tegen de Guatemalteken. Elias Vásquez beging een overtreding op Messi, die een strafschop kreeg toegekend en die zelf benutte. Daarmee pakte hij zijn 35ste interlanddoelpunt mee, één meer dan de levende legende Diego Maradona er maakte tussen 1977 en 1994. Topscorer aller tijden is en blijft Gabriel Batistuta met 56 goals voor de Argentijnen.

-

Meer nieuws

Weer een optie minder voor Bayern: Lopetegui akkoord met Premier League-club
0
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
30
Valentijn Driessen voorziet snelle exit: 'Hij blokkeert de groei van PSV'
2
Liverpool-ster verwijdert plots alle clubgerelateerde foto's van Instagram
14
Feyenoord ziet nieuwe rol voor Bosschaart na topseizoen met FC Dordrecht
5
Dure Barça-aankoop is zwaar ontevreden over Xavi en hint op zomers vertrek
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties