Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Messi gebruikt Curaçao als speelbal en bereikt uitzonderlijke mijlpaal

Laatste update:

Ondanks de vriendschappelijke aard van het duel trad Argentinië aan met een sterke basiself in het Estadio Ciudad de la Plata. Aanvoerder Messi speelde in de gebruikelijke vrije rol op rechts, terwijl ook Lautaro Martínez, Enzo Fernández, Giovani Lo Celso en Alexis Mac Allister tot de namen op het startformulier behoorden. Remko Bicentini liet ook tal van bekenden opdraven bij Curaçao. Zo begonnen Vurnon Anita, Juriën Gaari, Cuco Martina, Brandley Kuwas en zowel Juninho als Leandro Bacuna aan de aftrap in La Plata. Eloy Room verdedigde het Curaçaose doel.

De Curaçaose goalie hield zijn doel tot aan de twintigste minuut schoon. Toen ontving Messi de bal in het strafschopgebied, kapte naar zijn rechterbeen en schoot buiten bereik van Room in de korte hoek raak: 1-0. Het was de honderdste van Messi aller tijden in het Argentijnse Albiceleste en het begin van een oorwassing voor de bezoekers. Eerst kopte Nicolas González van dichtbij de 2-0 binnen, voordat het weer de beurt was aan Messi.

De 35-jarige steraanvaller kreeg te veel ruimte van verdediger Roshon van Eijma en mikte langs Room: 3-0. Nadat Messi ook de 4-0 van Fernández had voorbereid, maakte hij zijn hattrick compleet. 37 minuten stonden er op de klok toen Messi attent reageerde op een diepe bal van Giovani Lo Celso. Room kwam uit zijn doel maar kon geen tegenstand bieden tegen de bekeken schuiver en de 5-0 was een feit. Ángel Di María en Gonzalo Montiel zouden de score in de tweede helft nog opvijzelen naar 7-0. Messi, die de hele wedstrijd bleef staan, eindigde het duel zo op 102 interlandtreffers. Alleen Cristiano Ronaldo (122, nog actief) en Ali Daei (109) wisten eerder al de honderd aan te tikken.

Vriendschappelijk
Argentinië
7 - 0
Curaçao

Meer nieuws

FC Barcelona overleeft reuzenkansen hekkensluiter en wint dankzij Fermín López
3
Tijjani Reijnders besluit uitstekend debuutseizoen met fraaie bekroning
3
Uitblinker Summerville en Piroe helpen wervelend Leeds United aan finaleplaats
4
Gerry Hamstra krijgt jaar na vertrek bij Ajax nieuwe kans in de Eredivisie
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
'Feyenoord mag hopen op terugkeer van voormalig publiekslieveling'
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties