Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Messi geeft toe: 'Ik weet niet of dit mijn laatste kans zal zijn'

Laatste update:

Messi is vooralsnog uitstekend in vorm en maakte al vijf goals. In de kwartfinales wonnen de Argentijnen riant van Venezuela (4-1) en in de halve eindstrijd werden de Verenigde Staten ook relatief eenvoudig geklopt (0-4). Als de finale nu niet gewonnen wordt, krijgt Messi pas in 2019 weer een nieuwe kans. "Ik weet niet of dit mijn laatste mogelijkheid is om een prijs te veroveren met Argentinië", zegt Messi voorzichtig.

"Maar we moeten deze mogelijkheid echt benutten. Die beker moet hoe dan ook met ons mee", benadrukt de sterspeler. "Dit wordt de vierde finale die ik speel met mijn land en ik zou het verhaal nu graag eens anders afmaken, door kampioen te worden. Het is nu bijna een jaar geleden sinds de laatste Copa América-finale en ik denk dat we als groep sterker zijn geworden. We zijn op velerlei manieren gegroeid en verder gekomen."

-
Hoe eindigt de Copa América-finale?

Meer nieuws

'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
0
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
11
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
70
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties