Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Messi heeft zijn beste wedstrijden voor Argentinië op de Copa gespeeld'

Laatste update:

"Mijns inziens heeft Messi op de Copa América zijn beste wedstrijden in het shirt van Argentinië gespeeld. Ik zou niet eens aandacht moeten besteden aan de kritieken, want het is gewoon ongelooflijk. Ik ga niet in op analyses waarvan iedere onderbouwing ontbreekt", aldus Martino.

De gezaghebbende krant Olé meende dat Messi de aanvoerdersband moest worden ontnomen, Antonio Cuccitini noemde zijn kleinzoon 'lui' en Diego Maradona toonde zich eveneens ontevreden over de ster van Barcelona: "Hij is de beste speler in de wereld, kan vier keer scoren tegen Real Sociedad, maar schiet ze er voor ons niet in. Je vraagt je af of hij Argentijns is, misschien is hij wel een Zweed? We moeten de mensen die Messi steeds vertroetelen maar eens tot de orde roepen. Messi moet net zoals alle anderen behandeld en beoordeeld worden."

Middenvelder Lucas Biglia zei vervolgens het te begrijpen als Messi zijn interlandloopbaan tijdelijk wil stopzetten, maar trainer Martino gaat ervan uit dat hij de 28-jarige Messi kan blijven oproepen: "Messi heeft zich niet afgemeld voor de wedstrijd tegen Mexico in september. Dat zal je wel zien wanneer ik volgende week mijn selectie bekendmaak. Ik zou enorm teleurgesteld zijn als hij stopt, want niemand kan zich inbeelden hoe het is om de beste speler ter wereld niet te kunnen selecteren. Niemand."

‘Lionel Messi heeft zijn beste wedstrijden voor Argentinië op de Copa América gespeeld’

Meer nieuws

Real Madrid verovert 36ste landstitel na nederlaag van FC Barcelona bij Girona
29
Ontketende Haaland houdt Manchester City met vier goals op titelkoers
13
Lazio verder verwijderd van Champions League na hele late mokerslag
0
Live meepraten in LaLiga: Real Mallorca - Atlético Madrid
0
Live meepraten in de Serie A: Sassuolo - Inter
0
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
9

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties