Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Messi hielp Suárez op weg: 'Hij zei me dat ik daar mocht blijven staan'

Laatste update:

Suárez begon zijn leven als Barcelona-speler namelijk op de rechterflank, maar is de laatste tijd weer centraal in de aanval te vinden. "Eerlijk gezegd gebeurde het gewoon, tijdens een wedstrijd. Ineens stond ik centraal en Leo op rechts. Hij zei toen tegen mij: 'Blijf daar maar staan'", onthult de Uruguayaan. "Na afloop zag de coach ook dat het werkte en zijn we ermee doorgegaan."

Luis Enrique zag de superaankoop van afgelopen zomer plots beter renderen, terwijl ook Messi zijn rol op de vleugel met verve invulde. "Niemand heeft officieel het besluit genomen dat ik weer centraal ging staan, maar sindsdien heeft de coach me altijd opgesteld als 'nummer 9." Suárez laat in het midden in welke wedstrijd de toevallige wissel plaatsvond. El Pistolero staat inmiddels op 10 goals en 11 assists in 21 competitieduels voor Barcelona.

-
Heeft Luis Suárez jou verbaasd in het shirt van Barcelona?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
52
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
79
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties