Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Messi houdt titeldroom Barcelona met rake vrije trap in leven

Laatste update:

De krachtmeting in Camp Nou was tegelijkertijd de ontmoeting tussen Messi en Aritz Aduriz, twee topscorers van de terugronde in La Liga met respectievelijk zeventien en twaalf goals. De Spanjaard was zondag het eerst aan zet, want hij tekende vijf minuten na rust voor de 0-1: Barcelona greep in de verdediging halfslachtig in en Aduriz schoof het leer beheerst in de verre hoek. Barcelona-fans zwaaien met witte zakdoekjes. Aduriz dacht lange tijd de matchwinner te worden, maar in een tijdsbestek van twee minuten tijd kantelde de wedstrijd honderdtachtig graden.

Nadat een schot van Alex Sanchez was gesmoord, prikte Pedro na 72 minuten de gelijkmaker binnen. Twee minuten later zette Messi vanuit een vrije trap zijn elftal op voorsprong; doelman Gorka Iraizoz leek niet vrijuit te gaan. De voorsprong mocht verdiend worden genoemd, want Barcelona nam steevast het initiatief, maar gaf zelf ook kansen weg. Aduriz trof in de eerste helft bijvoorbeeld met een geweldige omhaal de paal. Voor rust werd er overigens één keer 'gescoord', maar een doelpunt van Messi werd wegens buitenspel afgekeurd.

Barcelona was in de eerste helft sterker en kreeg genoeg kansen om te scoren, maar onder anderen Alex Sánchez had het vizier niet op scherp staan. De Chileen mikte bijvoorbeeld van dichtbij tegen de lat. Na de openingstreffer van Aduriz viel Camp Nou even stil, maar Pedro en Messi schoten trainer Gerardo Martino dus te hulp. De steraanvaller van Barcelona maakte zijn 39e doelpunt in zijn 42e officiële wedstrijd van dit seizoen en staat nu op 101 treffers in zijn laatste 76 thuiswedstrijden voor Barcelona.

-
Maakt Barcelona volgens jou nog kans op de titel?

Meer nieuws

PSV'er Johan Bakayoko ziet alleen Jude Bellingham en Florian Wirtz voor zich
1
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Nachtmerrie voor Lucas Hernández: streep door EK en restant 2024
4
Vitesse haalt enkele uren na start crowdfundingsactie helft van streefbedrag op
19
Primeur in Duitsland: eerste vrouwelijke hoofdcoach in profcompetitie mannen
10
Vinícius spreekt na magische CL-avond bewondering uit voor collega-aanvaller
7

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties