Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Messi: 'Ik heb geprobeerd om 2014 zo snel mogelijk te vergeten'

Laatste update:

De 27-jarige Messi erkent op de website van Barcelona dat hij een relatief mindere periode heeft gehad: "Door alles wat er buiten het veld gebeurde, plus mijn blessures, heb ik een moeilijk jaar gehad. Mijn prestaties leden onder bepaalde omstandigheden, maar ik ben dit jaar anders van start gegaan en voel me nu geweldig. Ik ben gelukkig. Het vorige seizoen was wisselvallig. Ik heb geprobeerd om dat jaar zo snel mogelijk te vergeten en om terug aan de top te komen."

Met 'omstandigheden' doelt de linkspoot vermoedelijk op het onderzoek dat de belastingdienst naar hem en vader Jorge deed naar vermeende belastingfraude. Daar werd hij in juni 2014 van vrijgesproken, maar het onderzoek naar zijn pa loopt nog altijd. De inkomsten uit portretrechten van Messi, ter waarde van zo'n vier miljoen euro, zouden zijn doorgesluisd naar fictieve bedrijven in belastingparadijzen als Belize en Uruguay om geen belastingen in Spanje af te hoeven dragen.

De 93-voudig international heeft dit seizoen al 45 doelpunten in 44 officiële wedstrijden achter zijn naam staan en staat nu op 399 treffers in 469 officiële optredens in het eerste elftal van Barcelona. "Het is mooi om te scoren. Het is fijn om te weten dat ik een bijdrage aan het team en aan de rijke geschiedenis van deze geweldige club kan leveren." Messi noemt Neymar en Luis Suárez ten slotte 'geweldige wereldsterren': "We hebben als team veel aan hen. Zij schenken het team nog meer dan alleen doelpunten, dus dat is erg mooi", besluit de viervoudig FIFA Ballon d'Or-winnaar.

Meer nieuws

Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
118
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties