Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Messi is de beste en we moeten van hem genieten'

Laatste update:

"Ik had nooit gedacht dat ik een record zou breken, laat staan die van de geweldige Zarra. Ik heb dit kunnen bereiken door de steun die ik van zo veel mensen heb gekregen en daarom wil ik deze prestatie aan hen allemaal opdragen", sprak Messi na de wedstrijd. "Bedankt dat jullie er altijd voor mij waren en zijn, ik zal de fans nooit vergeten!" Trainer Luis Enrique was na afloop logischerwijs lovend over Messi: "Ik heb van veel doelpunten van Messi genoten. Ik heb in jaren nog nooit zo'n speler als Messi gezien."

"Hij steekt met kop en schouders boven de rest uit en zal waarschijnlijk nooit meer geëvenaard worden. We moeten gewoon van hem genieten. Ik dacht dat niemand Zarra zou kloppen, maar moet je nu eens kijken. Voor mij is Messi de beste speler ooit. Er is ook geen onrust. Messi weet dat de fans van hem houden en hij voelt zich prettig hier", zo werd Luis Enrique geciteerd door de krant AS. Ploeggenoot Xavi sloot zich bij de woorden van de hoofdcoach aan.

"Messi is tevreden en als Messi tevreden is, is Barcelona dat ook. We zijn allemaal erg blij dat hij dit prachtige, historische record heeft gebroken", aldus Xavi. Voorzitter Josep Maria Bartomeu was eveneens lovend over Messi: "Hij is een spectaculaire en geweldige speler. Ik kom superlatieven tekort om de beste speler in de wereld en de geschiedenis te omschrijven. Hij is nog altijd jong en kan nog veel meer goals maken. We moeten van Messi genieten en ik denk ook dat hij zijn carrière hier gaat afsluiten. Hij heeft een contract en is tevreden."

De afgelopen dagen werd gesuggereerd dat Messi ontevreden is bij Barcelona, onder meer omdat hij de belastingdienst in zijn nek voelt hijgen, en dat hij daarom weg zou willen. Bartomeu doet nu zijn best om met die verhalen af te rekenen: "Hij wil hier verder, maar er spelen ook niet-sportieve zaken mee die we niet leuk vinden. We zullen hem te allen tijde blijven verdedigen. Maar goed: welke speler heeft nooit problemen gehad met belastingen? Messi is gewoon de beste speler in Barcelona en Catalonië." De verbintenis van Messi in Camp Nou loopt nog tot medio 2018 door.


-

Meer nieuws

Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
61
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
25
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
11
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7
Van 't Schip wordt geen 'Head of Coaching' en praat met Ajax over andere rol
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties