Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Messi is inmiddels te groot voor Barça en zijn invloed binnen de club ook'

Laatste update:

Volgens Sport zijn aanvoerders Xavi, Andrés Iniesta en Sergio Busquets met Messi om tafel gegaan, in een poging een einde te maken aan de onrust. Ruud Gullit volgt de ontwikkelingen met interesse: hij weet de 'ins and outs' niet, maar stelt dat het duidelijk is dat er een probleem is. Volgens Gullit was het vertrek van Josep Guardiola het eerste teken dat er iets niet goed zat.

"Hij is weggegaan bij Barcelona omdat hij zichzelf niet meer vrij voelde om de spelers op te stellen die hij wilde opstellen", zegt Gullit in De Telegraaf. "Messi kon toen al niet meer overweg met een reservebeurt en wilde altijd spelen. Later mocht Messi zelfs bepalen wie de nieuwe trainer zou worden." Door de Argentijn kwam Gerardo Martino, een huisvriend van de familie, naar Camp Nou. De samenwerking werd echter geen succes en na een jaar vertrok Martino alweer.

Gullit denkt dat de leiding van Barcelona nu een harde beslissing moet nemen. "Je zou zeggen een nieuwe trainer, omdat Messi zoveel waarde vertegenwoordigt voor Barcelona. Maar een transfer valt evenmin uit te sluiten, omdat Messi inmiddels te groot is bij Barcelona en daarmee zijn invloed binnen de club ook", aldus Gullit. Chelsea zou Messi graag willen overnemen, maar ook Manchester City, Paris Saint-Germain en Bayern München worden in de wandelgangen genoemd.

Het wordt tijd dat Barcelona afscheid gaat nemen van Lionel Messi

Meer nieuws

Noa Lang start zeer controversieel liedje op podium, maar Luuk de Jong grijpt in
7
Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
1
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
0
Liveblog huldiging PSV: Selectie op bordes, Stadhuisplein uitzinnig van vreugde
36
'Bayern München schakelt definitief door naar Erik ten Hag'
33
Vitesse beleeft doorbraak in reddingsplan: Parry ziet af van claim
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties