Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Messi is niet te stoppen door Arsenal en maakt er vier

Laatste update:

Wanneer Messi ook dan weer zo scherp zal zijn, zal de tweede finale op rij slechts een formaliteit zijn. De aanvaller was in de eerste helft ongrijpbaar voor de defensie van Arsenal, dat via Nicklas Bendtner nog wel op voorsprong kwam. Twee minuten later ramde Messi echter alweer de gelijkmaker binnen, waarna de dribbelaar op aangeven van Pedro ook de derde treffer van de avond voor zijn rekening nam. Het doelpunt waarmee hij zijn hattrick complementeerde was het mooiste: met een lobje werd Manuel Almunia kansloos gelaten. In de tweede helft kon Arsenal niet meer terugkeren, waarna Messi ook nog nummer vier maakte. De defensie van Real Madrid is, met El Clásico in aantocht, gewaarschuwd.

Evenals vorige week maakten Barcelona en Arsenal er een boeiende ontmoeting van. Waar de Spanjaarden in het Emirates Stadium echter oppermachtig waren, daar konden zij in eigen huis niet zo dominant zijn. Arsenal had duidelijk geleerd van haar fouten en stond beter, maar Messi werd nog wel een paar keer opvallend vrij gelaten. Hij was dan ook betrokken bij de eerste twee kansen voor Barcelona, maar het was Arsenal dat op voorsprong kwam. De pass van de doorgebroken Theo Walcott op ploeggenoot Bendtner was niet goed, maar in twee instanties kon de Deen toch scoren.

Gezien de 2-2 remise in de eerdere wedstrijd was de spanning weer helemaal terug, maar Messi zorgde ervoor dat dit niet te lang duurde. Slechts twee minuten na de openingstreffer stond het alweer gelijk, nadat Messi de bal onbedoeld terugkreeg van Arsenal-verdediger Mickael Silveste en het speeltuig met een enorme snelheid achter de kansloze Almunia ramde. De Spaanse doelman had vervolgens ook geen antwoord op de tweede- (bekeken schot na een slim passje van Pedro) en derde inzet (fraai lobje) van Messi, waardoor Barça met een riante marge de kleedkamer in ging.

Een tegendoelpunt van Arsenal zou de wedstrijd weer spannend maken, maar de Engelsen leken niet echt in deze treffer te geloven. Barcelona, en dan vooral Messi, zette na rust wat minder gas en zag Arsenal nog wel mogelijkheden krijgen via Bendtner (te lang getreuzeld) en Thomas Rosicky (gehaast schot over het doel van Victor Valdes), maar in gevaar kwam de voorsprong eigenlijk nooit. Bentner en Walcott raakten nog wel op de paal maar stonden buitenspel, waardoor Barcelona haar marge met succes verdedigde en vlak voor het einde nog uitliep naar 4-1. Messi zette een solo in en stuitte in eerste instantie nog op Almunia, maar was bij zijn tweede poging wel succesvol en schoot de keeper door de benen. Het betekende, tot blijdschap van de Arsenal-defensie, het slotakkoord van de Messi-show.

-

Meer nieuws

Driessen: 'Hij is de eerste speler die Slot er bij Liverpool direct uitknikkert'
19
'Wij moesten, voordat we lekker konden zuipen, eerst nog even voetballen'
10
Leicester City kan promotie naar Premier League niet ontgaan na verlies Leeds
10
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Arda Güler is de held van Real Madrid op moeizame avond in San Sebastián
16
Feyenoord ontvangt gigantisch bedrag van Liverpool voor Arne Slot
86

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties