Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Messi is op dit moment de allerbeste ter wereld, met grote afstand zelfs'

Laatste update:

"Messi is Messi", zegt Koeman. "Je kunt nog duizend dingen over hem zeggen, maar hij is gewoon de beste ter wereld, met grote afstand. Hij kan in een fractie van een seconde iets geniaals doen, of helemaal in zijn eentje iets geweldigs uitvoeren. Maar natuurlijk heeft hij ook andere spelers om hem heen nodig."

De Nederlander, die een verleden heeft als speler in Camp Nou, denkt dat Barcelona favoriet is voor el Clásico van komend weekend. "Real Madrid is op dit moment niet sterk genoeg", denkt Koeman. "Beide teams zitten nog in de Champions League, maar in La Liga is het verschil momenteel te groot."

-

Meer nieuws

In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
'Xavi Simons kan Paris Saint-Germain achterlaten voor opzienbarende terugkeer'
5
PSV distantieert zich van beschuldigend statement Noa Lang
53
'Manchester United wil tóch af van Ten Hag en spreekt al met ideale vervanger'
11
De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
9
Komst Potter naar Ajax onwaarschijnlijk; minder twijfels over alternatief
35

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties