Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Messi kan transferrecord van Neymar in januari bijna verdubbelen'

Laatste update:

Hoewel Messi transfervrij zou kunnen vertrekken, is het waarschijnlijker dat Barcelona in dat scenario alles op alles zet om een winterse verkoop te realiseren. Daar wil Manchester City aan meewerken, schrijft de Madrileense krant. De club van manager Josep Guardiola zou bereid om liefst vierhonderd miljoen euro neer te tellen om Messi in januari naar Engeland te halen. Daarmee zou het transferrecord van Neymar (222 miljoen euro) bijna verdubbeld worden.

Volgens bronnen rond de Premier League-club zijn er 'serieuze gesprekken' gevoerd met naasten van Messi. De Argentijn voelt zich echter thuis in Barcelona en zijn vrouw Antonella zou een vertrek ook niet zien zitten. Wel lijkt Messi bepaalde eisen te stellen aan Barcelona, voordat hij bijtekent. Iniesta liet na zijn contractondertekening weten dat hij hoopt dat de grote ster zijn voorbeeld volgt. "De club wil Messi behouden. En Leo wil hier ook zijn."

Zie je Lionel Messi ooit voor Manchester City spelen?

Meer nieuws

Live meepraten in de Premier League: Arsenal - AFC Bournemouth
2
Justin Kluivert doet open sollicitatie bij Ronald Koeman in aanloop naar het EK
10
'Manchester United mikt op Franse verdediger die 70 miljoen moet kosten'
5
Felbegeerde De Zerbi vertelt of hij überhaupt openstaat voor een nieuwe club
6
Geen penalty na zelden vertoonde handsbal in de KKD: 'Dit is donkerrood'
33
Mark van Bommel genoemd als mogelijke trainer halve finalist Champions League
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties