Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Messi keert terug bij Argentijnse ploeg, Tévez moet blijven wachten

Laatste update:

De aanvoerder van los Albicelestes keert echter na het duel met Brazilië al terug naar Barcelona, zo heeft de bondscoach tijdens een persconferentie laten weten. Messi wordt meer rust gegund in de aanloop naar de Copa Ameríca, die in juni in Chili van start gaat. De grootste afwezige in de selectie van Argentinië is Carlos Tévez. De dertigjarige aanvaller kent een geweldige seizoenstart bij Juventus en er werd verwacht dat hij derhalve opgeroepen zou worden.

El Apache speelde in 2011 zijn laatste interland voor Argentinië. In de kwartfinale van de Copa América miste hij destijds de beslissende strafschop, wat Argentinië de uitschakeling opleverde. Sindsdien werd hij door Alejandro Sabella, de voorganger van Martino, nooit meer opgeroepen. Hij is er nu dus wederom niet bij. Opvallend: ploeggenoot Roberto Pereyra van Juventus heeft wel een uitnodiging van Tata ontvangen.

Kort voordat de selectie van Argentinië bekend werd gemaakt, sprak Martino met ESPN: "Toen ik werd aangesteld, werd mij gevraagd of ik met een of meerdere spelers problemen heb. Het antwoord was nee. Alle spelers kunnen worden opgeroepen. Ja, Tévez doet het op dit moment erg goed, maar ik verklap niet of ik hem oproep of niet. Ik zeg alleen dat hij erg goed bezig is."

De volledige selectie:

Doel: Sergio Romero (Sampdoria), Nahuel Guzmán (Tigres)

Verdediging: Marcos Rojo (Manchester United), Federico Fernández (Swansea City), Pablo Zabaleta, Martín Demichelis (Manchester City), Mateo Musacchio (Villarreal), Santiago Vergini (Sunderland)

Middenveld: Javier Mascherano (Barcelona), Lucas Biglia (Lazio), Javier Pastore (Paris Saint-Germain), Roberto Pereyra (Juventus), Ángel Di María (Manchester United), Érik Lamela (Tottenham Hotspur), Enzo Pérez, Nicolas Gaitán (Benfica)

Aanval: Lionel Messi (Barcelona), Gonzalo Higuaín (Napoli) en Sergio Agüero (Manchester City

-
Zou jij Carlos Tévez oproepen?

Meer nieuws

De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
1
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
0
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
6
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
10
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
28
Late gelijkmaker van Leverkusen wekt grote woede: 'Het is een schande!'
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties