Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Messi kruipt in underdogrol en wijst drie kanshebbers aan voor het WK

Laatste update:

Messi weet hoe het is om in een WK-finale te staan. Acht jaar geleden tijdens het WK in Brazilië bereikt Argentinië de eindstrijd. Daarin bleek Duitsland echter te sterk na verlenging. Tijdens het komende WK kruipt Messi liever in de underdogrol. "Als je het over de kanshebbers hebt, praat je altijd over dezelfde teams", aldus de captain. "Als ik er een paar moet noemen die boven de rest uitsteken dan denk ik dat Brazilië, Frankrijk en Engeland iets beter zijn dan de rest."

Argentinië is zelf al 35 wedstrijden op rij ongeslagen, wist beslag te leggen op de Copa America en wordt door velen beschouwd als een belangrijke kanshebber. "We hebben een zeer goede ploeg die gretig is, maar we denken stapje voor stapje", gaat Messi verder. "We weten dat groepsfases niet gemakkelijk zijn. We hopen het WK op de beste manier te beginnen om alles wat daarna komt het hoofd te bieden. Hoe meer je speelt en hoe meer tijd je doorbrengt met het team, hoe beter je op elkaar ingespeeld raakt."

Erling Braut Haaland denkt juist dat Argentinië wel een goede kans maakt om het WK te winnen. De Noorse superspits moet het mondiale eindtoernooi zelf laten schieten en noemt bovengenoemde vier landen als grootste kanshebbers. "Het grootste doel wat we kunnen bereiken is naar een WK of een EK te gaan", blikt Haaland nog eens terug op het mislopen van het WK. "Het is mijn doel om te presteren met de nationale ploeg. We weten dat het moeilijk is, maar hopelijk lukt het mij om in de toekomst een WK te spelen."

Meer nieuws

Vitesse mogelijk overgenomen vanuit Midden-Oosten: 'Met name één land genoemd'
4
Ajax rondt komst van nieuwe keeper af met status van toptalent
4
'José Mourinho aast op spectaculaire comeback in Premier League'
12
Het hoge woord is eruit: Thiago Silva keert na 16 jaar terug bij Fluminense
6
VZ Kort: Benefietwedstrijd voor Vitesse; Toornstra langer bij FC Utrecht
77
Pak 2,6x je inzet als Uitblinker Füllkrug op doel schiet tijdens PSG-Dortmund!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties