Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Messi leidt Barcelona naar winst in duel om Trofeu Joan Gamper

Laatste update:

Na de 4-0 oefennederlaag tegen Liverpool had Barcelona wat recht te zetten. Zonder Neymar, die met Brazili? actief is op de Olympische Spelen, waren het zoals vanouds Andrés Iniesta, Lionel Messi en Luís Suárez die de show stalen. Het was ook dit drietal dat aan de basis stond van de openingstreffer. Een voorzet van Iniesta werd met de borst door Messi gecontroleerd, waarna hij met een omhaal Suárez bediende: 1-0. Waar de geblondeerde Argentijn bij de openingstreffer nog aangever was, verdubbelde hij na twintig minuten zelf de score op aangeven van Ivan Rakitic. Met een fraaie lichaamsschijnbeweging zette hij doelman Emiliano Viviano op het verkeerde been en kon hij zijn eerste doelpunt van de avond over de achterlijn wandelen.

Veel liet Sampdoria niet zien in Camp Nou. De club uit de Serie A was niet opgewassen tegen de ploeg van Luis Enrique. Tóch wist het de aansluitingstreffer te produceren, na balverlies van Iniesta in de opbouw. Sampdoria speelde het schitterend uit, waarna Luis Muriel de bal achter Claudio Bravo schoot. Het bleek slechts een bevlieging van de bezoekers. Barça had de volledige controle en breidde de voorsprong na ruim een halfuur spelen uit via Messi. Hij krulde een vrije trap vanaf een meter of 25 tegen de touwen.

Waar Barcelona in de eerste helft Sampdoria van het kastje naar de muur speelde, werd die lijn na rust niet doorgetrokken. De thuisploeg leek het wel te geloven en nam wat gas terug, al bleef het de bovenliggende partij. Enige vermoeidheid zal ook meegespeeld hebben, zeker naarmate de negentigste minuut dichterbij kwam. Barça kreeg nog een aantal goede mogelijkheden om de score nog verder uit te breiden, maar liet het na om de wedstrijd definitief in het slot te gooien. En daardoor moest het zelf in de slotfase nog aan de bak. Ante Budimir profiteerde van een foutje van Javier Mascherano en knalde de 3-2 achter Marc-André ter Stegen. Verder dan dat kwam het team van Vincenzo Montella niet en dus is de Trofeu Joan Gamper voor de 39ste keer voor Barcelona.

-
Denk je dat Barcelona dit seizoen veel prijzen gaat winnen?

Meer nieuws

Het hoge woord is eruit: Thiago Silva keert na 16 jaar terug bij Fluminense
4
VZ Kort: Benefietwedstrijd voor Vitesse; Toornstra langer bij FC Utrecht
77
Pak 2,6x je inzet als Uitblinker Füllkrug op doel schiet tijdens PSG-Dortmund!
0
NEC wil Chery behouden, maar moet vrezen voor regerend landskampioen uit Europa
5
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Voormalig Eredivisie-spits en bekerfinalist moet vertrekken bij Chelsea
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties