Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Messi lijkt zich zonder nieuw contract te melden voor eerste training

Laatste update:

Barcelona heeft deze zomer al afscheid genomen van Júnior Firpo (Leeds United), Jean Clair Todibo (OGC Nice), Carles Aleña (Getafe), Juan Miranda (Real Betis), Matheus Fernandes (Palmeiras) en Francisco Trincão (Wolverhampton Wanderers), maar de uittocht is wat betreft het bestuur nog niet ten einde gekomen. Volgens bovengenoemde Spaanse krant staan ook Antoine Griezmann, Samuel Umtiti, Miralem Pjanic, Martin Braithwaite en Neto op de nominatie om de club spoedig te verlaten. Met de verkoop van deze spelers wil Barcelona ervoor zorgen dat er voldoende budget overblijft om de vanaf 1 juli clubloze Messi het al eerder afgesproken vijfjarige contract te laten tekenen.

Messi levert helft van salaris in bij nieuw vijfjarig Barcelona-contract

De spelmaker bereikte onlangs al een akkoord met Barcelona over een nieuwe verbintenis.Lees artikel

Sport en Goal wisten onlangs te melden dat Messi akkoord is gegaan met het inleveren van vijftig procent van zijn jaarsalaris, terwijl zijn nieuwe contract een ontsnappingsclausule heeft van 350 miljoen euro. Bronnen rondom Barcelona laten echter nu aan Sport weten dat de leiding haast heeft met het rondmaken van de Messi-deal, al is de verwachting niet dat er deze week al witte rook is. "Er is een verlangen om alles rond te maken, maar er zal niets overhaast worden gedaan", zo laat een van de bronnen maandag weten. Voorzitter Joan Laporta hoopt dat er binnen tien dagen een definitief akkoord op tafel ligt met Messi en zijn management.

Laporta en de overige bestuursleden van Barcelona kwamen twee weken geleden al tot een principe-akkoord met Messi en zijn zaakwaarnemer en vader Jorge Messi. Het is nu echter aan de advocaten van beide partijen om alle details rondom het vijfjarige contract in orde te maken. Ondertussen geniet de 34-jarige aanvaller, die onlangs de Copa América veroverde met de Argentijnse ploeg, nog van een vakantie. Barcelona speelt in de voorbereiding nog tegen VfB Stuttgart (31 juli), RB Leipzig (4 augustus) en Juventus (8 augustus). De nieuwe jaargang in LaLiga start op 15 augustus met een wedstrijd tegen Real Sociedad.

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
5
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties