Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Messi maakt kans op zesde Ballon d'Or; ook 'Auba' en Cavani op het lijstje

Laatste update:

Messi is al jarenlang het uithangbord van Barcelona. De Argentijnse dribbelaar annex spelmaker scoort aan de lopende band en vormde enkele seizoenen lang het gevaarlijke aanvalstrio met Luis Suárez en Neymar, die ook zijn genomineerd. Naast Messi is ook Aubameyang, topscorer van de Bundesliga, genomineerd. De aanvaller van Borussia Dortmund dreigt echter net als de sterspeler van Barcelona het WK in Rusland te moeten missen.

Cavani was op schot bij Paris Saint-Germain vorig voetbaljaargang en ook in het lopende seizoen imponeert de Uruguayaan met zijn rendement. Mats Hummels werd vorig jaar met Bayern München kampioen van Duitsland en staat ook op de lijst van genomineerden, terwijl Karim Benzema, die met Real Madrid de Champions League won en de Spaanse landstitel pakte, het vijftal compleet maakt.

Gedurende de dag worden er om de paar uur vijf nieuwe namen bekendgemaakt. France Football maakte eerder al bekend dat Neymar, Paolo Dybala, Luka Modric, N'Golo Kanté, Marcelo, Suárez, Dries Mertens, Philippe Coutinho, Jan Oblak, Sergio Ramos, Harry Kane, Edin Dzeko, David de Gea, Robert Lewandowski, Kevin De Bruyne, Gianluigi Buffon, Antoine Griezmann, Toni Kroos, Sadio Mané en Radamel Falcao kans maken op de eretitel. Om 19.15 uur worden de namen van de laatste vijf spelers verwacht.

Denk jij dat LioneL Messi de Ballon d'Or wint?

Meer nieuws

Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
0
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
0
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
122
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties