Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Messi mijlenver boven Ronaldo in Ballon d'Or-poll van Madrileens 'Marca'

Laatste update:

De sportkrant, nota bene gevestigd in Madrid en vaak gefocust op Real, hield een peiling op de eigen website en ontving binnen 24 uur ruim 100.000 stemmen. Lionel Messi kwam als favoriet van de lezers uit de bus: de sterspeler van Barcelona vergaarde 58 procent van de stemmen, terwijl Ronaldo het moest doen met 26,6 procent. Antoine Griezmann volgt op ruime afstand als nummer drie met 3,2 procent.

De tweede plek van Ronaldo heeft mogelijk te maken met zijn matige seizoensstart bij Real. De Portugees maakte dit seizoen pas twee treffers en staat al vier thuiswedstrijden op rij droog, wat hem zelfs gejoel van het publiek opleverde. Overigens wordt de prijs dit jaar niet meer in samenwerking met de FIFA uitgereikt; de voormalige FIFA Ballon d'Or gaat voortaan door het leven als FIFA's Best. Voor de Ballon d'Or van France Football wordt gestemd door journalisten.

Vind je het terecht dat Lionel Messi bovenaan staat?

Meer nieuws

Sterkhouder Real Madrid raakt geblesseerd: CL-finale en EK komen in gevaar
26
Pak 50x je inzet als Feyenoord zondag wint op bezoek bij NEC!
0
Woedende PSV-fans kondigen massale protestactie aan: 'Dit is schandalig!'
44
Ajax hakt knoop door: Menno Geelen wordt tijdelijk algemeen directeur
16
Antony zet enorme tattoo van zichzelf uit zijn periode bij Ajax op zijn rug
21
Theo Janssen over linksbackpositie Nederlands elftal: 'Dat is geen optie'
40

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties