Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Messi niet alleen de lastigste tegenstander, ook de mooiste om te bekijken'

Laatste update:

Verratti nam het met PSG ook in de groepsfase al twee keer op tegen Barça en is zeer onder de indruk van hun Argentijnse sterspeler; Messi is de beste speler tegen wie hij ooit gevoetbald heeft. "Ja, hij is de lastigste tegenstander, en tegelijk de mooiste om naar te kijken", wijst Verratti in gesprek met L'Équipe op de schoonheid van het spel van de dribbelaar.

"Ik heb tegen geweldige voetballers gespeeld, zoals Cristiano Ronaldo bij Real Madrid en Eden Hazard van Chelsea. Maar ik houd ervan om naar de balbehandeling van Messi te kijken, naar zijn speelstijl." De Italiaan is eveneens gecharmeerd van landgenoot Andrea Pirlo van Juventus, die hij volgens velen zou kunnen opvolgen in de nationale ploeg. "Het is een grote eer om met hem te worden vergeleken. Ik hoop dat ik net zo'n carrière krijg als hij."

-
Ben je het met Marco Verratti eens?

Meer nieuws

'Verdediger van PEC kan fraaie overstap maken naar LaLiga of Premier League'
2
'Ik weet dat Christian Eriksen nog steeds een fijn gevoel heeft bij Ajax'
7
Luciano Spalletti betrekt 4 legendes om EK-titel met Italië te prolongeren
8
Arsenal wil voorhoede versterken en denkt aan verkopen van man van 50 miljoen
27
VZ Kort: Ajax en Liverpool halen recordbedrag op met benefietwedstrijd
77
Sterkhouder Manchester United twijfelt openlijk over langer verblijf bij de club
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties