Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Messi ontbreekt; Frenkie de Jong mag hopen op basisplaats op vrijdag

Laatste update:

Messi kampt met een kuitblessure en miste daardoor al een groot deel van de voorbereiding. Deze week sloeg de Argentijn de training van Barcelona over. "We zijn blij met de progressie die hij maakt, maar hij heeft nog niet met de groep meegetraind", liet trainer Ernesto Valverde donderdag weten. "Hij werkt nu nog een individueel oefenprogramma af, maar dat is heel wat anders dan het spelen van een wedstrijd. We zullen dus moeten afwachten hoe het verder gaat met hem, maar we houden er niet van om risico's te nemen met onze spelers, zeker niet met iemand als Leo."

Op de geblesseerde Messi na beschikt Valverde over een fitte selectie, afgezien van reservekeeper Neto. De oefenmeester heeft ervoor gekozen om Arthur en Arturo Vidal niet mee te nemen naar het San Mamés in Bilbao. Spaanse media houden overigens rekening met een basisplaats voor De Jong in Bilbao; hij vormt vermoedelijk een middenveld met Ivan Rakitic en Sergio Busquets. Het duel met Athletic is de seizoensopener in LaLiga; alle andere duels in de eerste speelronde worden op zaterdag of zondag gespeeld.

De vermoedelijke opstelling van Barcelona: Ter Stegen; Semedo, Piqué, Lenglet, Alba; Rakitic, Busquets, De Jong; Dembélé, Luis Suárez, Griezmann

-
Wint Barcelona vrijdag op bezoek bij Athletic Club?

Meer nieuws

Turkse titelstrijd nagenoeg beslist na nieuw puntenverlies Fenerbahçe
21
Noa Lang start zeer controversieel liedje op podium, maar Luuk de Jong grijpt in
64
Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
9
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
0
Liveblog huldiging PSV: Selectie op bordes, Stadhuisplein uitzinnig van vreugde
40
'Bayern München schakelt definitief door naar Erik ten Hag'
37

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties