Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Messi overtuigt teamgenoot en dwarsboomt droomtransfer Mourinho'

Laatste update:

De Spaanse krant weet te melden dat Mourinho niet overtuigd is van de huidige linkervleugelverdedigers in de selectie, onder wie Daley Blind en Luke Shaw. Laatstgenoemde is al meerdere keren door Mourinho bekritiseerd vanwege zijn gebrek aan spelinzicht. De Portugese oefenmeester zou blij zijn met de huidige vorm van the Red Devils en met het spel dat er wordt gespeeld, maar zou nog altijd graag een verbetering op de linksbackpositie zien. United was afgelopen zomer ook al geïnteresseerd in de speler van Barcelona, maar van een transfer kwam het niet.

Alba zou de eerste keus van Mourinho zijn om de verdediging te verbeteren, maar Messi ziet een vertrek van de 55-voudig international niet zitten. De Argentijn zou volgens Don Balón ontevreden zijn over het vertrek van Neymar naar Paris Saint-Germain en zou daarom de andere sleutelspelers willen behouden. Alba is in de ogen van Messi een belangrijke speler en hij zou zijn teamgenoot succesvol hebben omgepraat, ondanks het feit dat United al meerdere keren met het transferdoelwit heeft gesproken.

Denk jij dat Lionel Messi in Europa nog voor een andere club dan Barcelona zal spelen?

Meer nieuws

Santiago Gimenez daadwerkelijk in beeld in top van de Premier League
35
VZ Kort: Parma keert na drie seizoenen terug in Serie A
77
Manchester United hakt knoop door over toekomst Erik ten Hag
41
Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
39
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Malen en Maatsen trekken extra profijt uit Champions League-zege op PSG
9

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties