Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Messi pakt de draad toch weer op bij Argentinië

Laatste update:

Nadat Argentinië eind juni de finale om de Copa América had verloren tegen Chili gaf Messi er de brui aan. De aanvaller en sterspeler van la Albiceleste liet weten dat hij het een moeilijke beslissing vond, maar dat het hem gewoon niet gegeven was iets te winnen met zijn vaderland. Hij stelde zich daarom niet langer beschikbaar voor de nationale ploeg.

Op de achtergrond speelde mee dat het binnen de Argentijnse bond (AFA) een grote puinhoop was, wat er ook toe leidde dat Gerardo Martino ophield met zijn rol als bondscoach. Waar de beslissing van Martino definitief was, is die van Messi dat niet. In september speelt Argentinië tegen Uruguay en Venezuela in de kwalificatiecyclus voor het WK 2018 in Rusland en dan keert de topscorer aller tijden terug.

"Ik houd van mijn land en ik houd van dit shirt", verklaart de aanvaller. "Er is nog veel te repareren binnen het Argentijns voetbal, maar dat doe ik liever van binnenuit dan met kritiek vanaf de buitenkant. Ik wil niet nog meer problemen creëren. Ik heb overwogen er definitief mee te stoppen, maar ik voel te veel liefde voor mijn land en dit shirt. Hopelijk kunnen we het Argentijnse volk gauw iets moois brengen."

Een verstandige beslissing van Lionel Messi?

Meer nieuws

Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Boschker stopt als keeperstrainer Twente en wil door in opvallende nieuwe rol
7
Trainer AEK Athene is helemaal de weg kwijt en grijpt official bij de strot
4
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
77
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
31
KKD Elftal van de Week: Twee talenten van Jong Ajax geselecteerd
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties