Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Messi poseert op het veld met tegenstander voor selfie

Laatste update:

Argentinië won in een slaapverwekkend duel met 1-0 van Jamaica en na het laatste fluitsignaal zorgde Brown er voor dat hij snel zijn telefoon in handen kreeg. De in het Engelse Manchester geboren spits van het Noorse Valerenga stapte op Messi af en vroeg voor de verandering eens niet om zijn shirt, maar om een selfie.

Messi poseerde geduldig met de dolgelukkige Brown, die zijn selfie in de catacomben aan iedereen liet zien die het maar wilde zien. Messi werd buiten het veld nog aangeklampt door meer Jamaicaanse spelers, die allemaal met hem op de foto wilden. Argentinië sloot Groep B dankzij de overwinning op Jamaica als winnaar af.


-

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
2
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
1
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
63
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
11
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties