Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Messi reageert: 'Ik weet eigenlijk niet of het overdreven was of niet'

Laatste update:

"Maar vandaag (woensdag, red,) heeft iedereen weer het Barcelona kunnen zien dat men graag wil zien, ook wat ons betreft", stelde Messi, die na woensdag op 67 Champions League-doelpunten staat. In competitieverband heeft Barcelona vier punten minder dan Real Madrid, dat over elf dagen de gastheer van de Catalanen zal zijn. Na de nederlaag in en tegen Valladolid was er veel kritiek op Barcelona. "Ik weet eigenlijk niet of het overdreven was of niet", oordeelde Messi. "Wij zijn zelf al heel kritisch op onze prestaties en we weten zelf ook wel dat we het absoluut niet goed hebben gedaan. Maar dat wil niet zeggen dat de strijd om de landstitel reeds voorbij is. De competitie duurt nog lang, heel lang…"

Cesc Fabregas was ook blij met de overwinning. "Van de afgelopen wedstrijden werden we niet blij, maar nu mogen we trots zijn. We willen minimaal de finale halen, al weten we dat het moeilijk gaat worden. Alles gaat weer goed bij de club. We staan nog in de bekerfinale en staan er niet slecht voor in de competitie. Veel clubs zouden graag met ons ruilen." Over iets meer dan een maand staat de finale van de Copa del Rey tegen Real Madrid op de rol, op 16 april in Valencia. Op 23 maart staan de Spaanse grootmachten in competitieverband tegenover elkaar en mogelijk wachten begin april nog twee onderlinge Champions League-confrontaties.

Sergio Busquets maakte na afloop duidelijk dat hij de steun van de fans kon waarderen, maar had toch ook een punt van kritiek. "Ze zijn de afgelopen jaren erg verwend. We zouden graag zien dat ze altijd achter het team staan en niet alleen als het goed gaat", claimde de middenvelder. "Soms hebben we een mindere periode en dat is het moment waarop we juist hun steun kunnen gebruiken."

-

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
4
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
15
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties