Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Messi rekent Robben tot beste spelers van WK: 'Geweldige voetballer'

Laatste update:

"Het gaat bij mij alleen om voetbal", vertelt de linkspoot in een interview met ESPN. "Ik heb er van kleins af aan al plezier in en als ik er geen plezier meer in heb of het niet meer goed gaat, dan stop ik. Ik heb altijd de wil gehad om beter te worden en meer prijzen te pakken. Ik ben mijn grootste criticaster, of het nu goed gaat of slecht."

De viervoudig wereldvoetballer van het jaar kende met blessures, contractperikelen en een fraudezaak een roerig jaar en hoopt zijn land aan de eindwinst op het WK te helpen. "Ik wil graag wereldkampioen worden, maar niet omdat ik dan de beste voetballer ooit kan worden genoemd. Nee, ik wil winnen omdat Argentinië dan het beste team ter wereld kan worden genoemd."

"Er zijn veel goede spelers aanwezig op het WK: Neymar, Xavi, Andrés Iniesta, Cristiano Ronaldo. En Franck Ribéry en Arjen Robben zijn ook geweldige voetballers. Ik kan er nog wel meer opnoemen." Argentinië kwam in 2010 in Zuid-Afrika niet verder dan de kwartfinale en Messi zegt dat hij in de afgelopen vier jaar als mens en professional 'volwassener' is geworden. "Ik ben vader geworden. Nu ik mijn zoon heb, is de rest van secundair belang. Het is geweldig om thuis te komen en hem te zien."

Denk jij dat Argentinië de halve finale op het WK haalt?

Meer nieuws

PSV distantieert zich van beschuldigend statement Noa Lang
34
Joey Kooij duikt op bij Eredivisie-duel: 'Kan toch niet waar zijn?'
18
Vitesse-overname Parry definitief van de baan na uitspraak beroepscommissie
12
Besiktas kan seizoen kleur geven met eerste bekerfinale sinds 2020/21
3
Jeremain Lens kondigt live op televisie het einde van zijn carrière aan
12
Schalke 04 handhaaft zich middels klinkende zege in de 2. Bundesliga
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties