Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Messi 'tekende voorcontract' in Italië: 'Ik heb het nog steeds liggen'

Laatste update:

"Terwijl Deco, Ronaldinho en Samuel Eto'o bij Barcelona in de voorhoede stonden, hadden wij Messi kunnen krijgen. Ik heb het voorcontract dat hij ondertekende nog steeds liggen", zegt Suárez in gesprek met Radio Kiss Kiss. De inmiddels 81-jarige Spanjaard speelde tussen 1955 en 1961 zelf voor Barcelona en trok daarna naar Inter, waar hij tot 1970 furore maakte. Later was hij driemaal hoofdtrainer bij i Nerazzurri.

Overigens bestaat de kans dat Inter een tweede poging gaat wagen om Messi in te lijven. Eerder deze week pakte Tuttosport uit met het gerucht dat de Milanezen een serieuze poging willen wagen om de Argentijn binnen te halen. "De droom is Leo en soms komen dromen uit", beaamde Marco Tronchetti, directeur van hoofdsponsor Pirelli. De verbintenis van Messi in Camp Nou loopt over anderhalf jaar al af.

De Italiaanse sportkrant Corriere dello Sport pakt lekker uit met een verhaal over Lionel Messi naar Internazionale. Photoshopje erbij, niks meer aan doen! #barcelona #inter #leo

Een foto die is geplaatst door Voetbalzone (@instavoetbalzone) op

Is Internazionale een goede volgende club voor Lionel Messi?

Meer nieuws

Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
8
Gemiste strafschop Haye komt sc Heerenveen duur te staan tegen Almere City
5
Roda-fans vieren promotiefeest al massaal op het veld, maar dan scoort Groningen
87
Sierhuis loopt ogenschijnlijk zware knieblessure op; Go Ahead op rand play-offs
1
Willem II keert na twee jaar afwezigheid terug in de Eredivisie
19
Besiktas zet Europese ambities kracht bij dankzij treffer in minuut 97
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties