Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Messi: 'Vanuit Barcelona wordt er met stront gegooid'

Laatste update:

"Ik ben blij dat ik mijn kant van het verhaal kan laten horen. Ik heb van alles gelezen en gehoord. Dat ik met veel mensen een slechte relatie zou hebben. Ik heb dat al vaker voorbij zien komen. Met Josep Guardiola, Bojan Krkic, Zlatan Ibrahimovic etcetera zou dat ook het geval zijn geweest. En dat ik gevraagd zou hebben om onze trainer te ontslaan… Het zijn allemaal leugens. Zo ben ik niet. Dat doet mij pijn, dat zou ik absoluut nooit doen."

"Er zijn mensen die ons pijn willen doen, die met stront gooien en dit keer komen die aanvallen niet (van de media, red.) uit Madrid", vervolgde Messi. "Het komt hier vandaan, van de media in Barcelona. En dat doet pijn. Ik word moe van de verhalen die de ronde doen, vroeger al en nu ook. Ik word gezien als degene die bepaalt wat de club moet doen en dat is niet waar. Ik ben slechts een van de werknemers. Ik eis nimmer dat er beslissingen genomen moeten worden."

"De supporters moeten niet denken dat er sprake is van rivaliteit tussen de trainer en mijn persoon. Die is er namelijk niet, die is er nooit geweest. Er wordt met stront gegooid." Messi spreekt tegen dat hij de intentie heeft om Barcelona op korte termijn te verlaten. "Ik wil geen enkele kant op. Ik wil niet naar Chelsea of Manchester City. Alles wat over mijn persooon is gezegd en geschreven is een leugen. En ik wil dat iedereen dat weet, dat het niet waar is.

Geloof jij Lionel Messi?

Meer nieuws

'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
33
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
62
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
8
Mogelijke opvolger Slot spreekt zich uit: 'Lastig nee zeggen tegen Feyenoord'
13
NEC mag dankzij heerlijke goals Chery nog altijd hopen op vijfde plek
30

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties