Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Messi verlengt bij Barcelona en krijgt torenhoge afkoopsom

Laatste update:

Er heerste bij de supporters van Barcelona lange tijd onzekerheid over de toekomst van Messi bij de club, ondanks dat de aanvaller regelmatig te kennen gaf niets te zien in een vertrek. Afgelopen zomer zou hij al akkoord zijn gegaan met een contractverlenging bij Barça. Enkele weken geleden zei Javier Tebas, voorzitter van LaLiga, dat Messi zijn contract al had ondertekend en dat het wachten was op de mededeling van Barcelona. Deze kwam zaterdagochtend, een dag nadat Messi zijn vierde Gouden Schoen in ontvangst nam. De dertigjarige Messi heeft zijn contract nu dus met drie jaar verlengd.

Eindelijk witte rook! Lionel Messi verlengt zijn contract bij Barcelona tot medio 2021 en kost nu 700 miljoen euro. #messi #fcbarcelona #barca #messi2021

A post shared by Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) on

Aan het einde van zijn nieuwe contract heeft Messi zeventien jaar in het eerste elftal van Barcelona gespeeld. Als dertienjarige kwam hij in het jaar 2000 over van Newell's Old Boys en drie jaar later maakte hij zijn debuut in de vriendschappelijke wedstrijd tegen FC Porto. Onder Frank Rijkaard maakte hij op zeventienjarige leeftijd zijn debuut in het eerste elftal. Hij won tot dusver onder meer acht Spaanse landstitels, vier keer de Champions League en drie keer het WK voor clubs. In totaal kwam hij tot dertig grote prijzen, net als Andrés Iniesta. Geen speler won ooit meer prijzen met Barcelona. De Argentijns international won al vijf keer de Ballon d'Or, meer dan welke speler dan ook. In 602 wedstrijden voor Barcelona was hij 523 keer trefzeker en daarmee is hij topscorer aller tijden van de club en LaLiga.

Lionel Messi zal in Europa nooit voor een andere club spelen dan Barcelona

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
2
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
1
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
62
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
11
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties