Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Messi verzoekt Barcelona om terugkeer Rijkaard'

Laatste update:

Luis Enrique is volgens Esports Club, een programma van de Spaanse televisiezender TV3, de warme band met de spelersgroep een tijdje geleden al kwijtgeraakt. Binnen de spelersgroep van Barcelona zou verdeeldheid heersen over zijn functioneren en de allerbelangrijkste van hen, Lionel Messi, is tegen de trainer. Luis Enrique laat zich door niemand een tactiek wijsmaken of een veldbezetting aanpraten en dat is Messi in het verkeerde keelgat geschoten, stellen de Spaanse media.

Meer: Berucht ‘contractservetje’ van Lionel Messi geveild voor absoluut megabedrag

Achter de schermen, zo weet TV3, heeft Messi veelvuldig contact met voorzitter Josep María Bartomeu. Vrijdag, een dag na de 5-0 overwinning van Barcelona op Elche in de Copa del Rey, zou er weer contact zijn geweest tussen de twee. Daarbij zou Bartomeu de sterspeler 'de toezegging' hebben gedaan dat hij Luis Enrique uit zijn functie gaat zetten. Wanneer is echter nog niet duidelijk. De Argentijnse vedette zou goedkeurend hebben gereageerd en aangegeven hebben, dat hij het liefst ziet dat Frank Rijkaard dan wordt gekozen als de opvolger van Luis Enrique.

Rijkaard werd in 2003, minder dan een jaar na zijn ontslag bij Sparta Rotterdam, aangesteld in Camp Nou. Joan Laporta was degene die hem binnenhaalde en Laporta is ook degene die vurig aast op de positie van Bartomeu tijdens de eerstvolgende presidentsverkiezingen. Rijkaard liet op 16 oktober 2004 het toen nog grote talent Messi debuteren bij Barcelona en stond zo aan de basis van diens profcarrière. Rijkaard was uitermate succesvol met de Catalanen en bleef vijf jaar bij de club: in die periode won Barça tweemaal de landstitel, tweemaal de Supercopa en één keer de Champions League.

Hij werd in 2008 opgevolgd door Josep Guardiola, die hem overtrof qua prijzen. In juni 2009, toen Rijkaard er een sabbatical year op had zitten, koos hij voor het hoofdtrainerschap van Galatasaray. Hij werd na een jaar en vier maanden echter aan de kant gezet bij de Turken en verdween weer even uit beeld. Van juni 2011 tot januari 2013 was Rijkaard vervolgens bondscoach van Saudi-Arabië. Nadien had hij geen team meer onder zijn hoede.

Denk je dat Frank Rijkaard wel terug wil keren bij Barcelona?

Meer nieuws

De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die dinsdag kans maken
10
Bayern ziet mogelijke opvolger Tuchel rondlopen bij nummer 19 Premier League
7
Live meepraten in de Serie A: Bologna - Juventus
2
Tweevoudig Oranje-international kan debuteren voor Curaçao na oproep Advocaat
1
PSV'er met 24 Eredivisie-duels dit seizoen kondigt vertrek aan via Instagram
4
Te Kloese bedankt Slot en vertelt over zoektocht naar opvolger bij Feyenoord
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties