Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Messi voor de eerste keer ooit verkozen tot Speler van de Maand

Laatste update:

"Het is haast niet te geloven, maar Messi is eindelijk verkozen tot Speler van de Maand", communiceert Barcelona via de officiële kanalen. Sinds het seizoen 2013/14 wordt er iedere maand een prijs uitgereikt voor de beste speler en in totaal werden 22 verschillende spelers verkozen tot de beste van de maand. Nu is het dus voor het eerst de beurt aan het fenomeen uit Argentinië.

In de maand januari maakte Messi zes doelpunten in zes competitiewedstrijden. Hij maakte een hattrick tegen Granada en scoorde ook tegen Athletic Club, Málaga en Atlético Madrid. Messi is pas de tweede speler ooit van Barcelona die de prijs heeft gewonnen: Neymar kreeg de prijs dit seizoen in november. De andere winnaars dit seizoen zijn Nolito (Celta de Vigo, september), Borja Bastón (Eibar, oktober) en Lucas Pérez (Deportivo La Coruña, december).

Raar maar waar: Lionel Messi had nog nooit de prijs voor Speler van de Maand gewonnen in de Primera División. Na zijn goede wedstrijden in de maand januari (6 goals) won hij de trofee voor het eerst. #tochleuk #gefeliciteerd #datwerdtijd #fcbarcelona #messi

Een foto die is geplaatst door Voetbalzone (@instavoetbalzone) op


Meer nieuws

Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
0
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
1
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
30
Vitesse vindt mogelijke redding op bijna 5.000 km afstand en voert al gesprekken
13
Fiorentina plaatst zich ten koste van Club Brugge voor finale Conference League
33
Mourinho liet onlangs zijn droombaan lopen: 'Ik heb een fout gemaakt'
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties