Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Messi weet dat Cristiano Ronaldo wint en zegt Ballon d'Or-gala af'

Laatste update:

De deadline voor het stemmen op een winnaar lag eigenlijk op 15 november. Toen Ronaldo in de dagen erna eigenhandig Zweden de nek omdraaide met vier doelpunten, heropende de FIFA de verkiezing en sloot de termijn pas 29 november. In Spanje rekenen daardoor steeds meer kenners erop dat Ronaldo aan de haal gaat met de Ballon d'Or, voor het eerst sinds hij de prijs in 2008 pakte. De Portugees twijfelde lang of hij wel naar Zwitserland zou afreizen, omdat hij niet wéér naast de Ballon d'Or wilde grijpen.

Afgelopen week gaf hij aan de knoop te hebben doorgehakt: hij zal erbij zijn. Direct doken verhalen op dat de FIFA hem verzekerd zou hebben dat hij dit keer wint. Messi zou dat bericht inmiddels ook hebben ontvangen. Doorgaans weten de genomineerden van tevoren al wie de winnaar is, meldt El Chiringuito. Nu Messi te horen heeft gekregen dat hij na vier jaar genoegen moet nemen met een tweede of derde plaats, zou hij sterk overwegen af te zeggen voor een bezoek aan Zürich.

Denk jij dat Lionel Messi erbij is in Zürich?

Meer nieuws

Tuchel wijst één zondebok aan na Bayern - Real: 'Hij was veel te hebzuchtig'
3
John van den Brom toont clubliefde en keert definitief terug bij Vitesse
7
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
7
Oude bekende in beeld bij Feyenoord om opvolger Arne Slot te worden
14
Derksen wijst nieuwe schuldige aan: 'Hij heeft Ajax naar de klote geholpen'
13
PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro
32

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties